Voltál a Pride-on?
De nem kéne semmit lezárni, ha magát a felvonulást kihagynák és tényleg a rendezvénysorozatnak csak az értékközvetítő része maradna meg.
Nem csak a felvonulás van, ez egy sorozat, aminek része a felvonulás, utánanéztem. Ki lehetne hagyni a felvonulást, és meg lehetne hagyni nagyobb reklámmal a többit. Mert a többinek tényleg van értelme, azokat nem zárják le, csak nem kapnak elég reklámot. Tessék utánanézni, ahogy én tettem.
Jóval kevesebb embert zavarna az egész. Ezt tessék megérteni. Nem kell vonulni, a többit hagyják meg, és kapjanak nagyobb reklámot, azokról sokkal kevesebb ember tud. Miért? Csak a porvokatív felvonulás kap reklámot. Miért? Ezzel pont nem azt a célt érik el, amit elvileg akarnak. Mi értelme? A provokáció a cél?
Online elérhető a rendezvényfüzet, tele kulturált eseményekkel. Azokat miért nem reklámozzák ennyire? Tessék: [link]
LGBTQ közösségekben reklámozva vannak, a Pride facebook oldalán is lehetett követni mikor milyen rendezvény lesz, aki rákeresett, hogy mikor lesz a felvonulás már értesült arról is, hogy egy kulturális hét előzi meg a Pride March-ot. Viszont ugyanúgy volt olyan eset, hogy a helyszín előtt néhány hőbörgő radikális tobzódott.
Akit kicsit is érdekelt az "az ügy" vagy egész programsorozat felvonulással együtt, az értesült róla, az vette a fáradságot, hogy beírta Google-be Budapest Pride. A hivatalos Pride oldalakon szinte az ember arcába nyomták a felvonulást megelőző hét létét. Akit csak annyira érdekelt, hogy GYIK-en irkálhassa mennyire nem ért egyet a dologgal, az nem értesült róla.
Ettől függetlenül szerintem maradjunk a kérdés témájánál, mert kezdünk nagyon elkanyarodni.
Én nem voltam, de csak azért mert nyaraltam.
Meglep, hogy mindenki beöltözött melegeket emleget. Mármint a felvonulás az csak egy nap a pride-on, egyébként egy teljes hét tele tök jó programokkal.
A felvonulással az a baj, hogy van pár ember, aki tényleg megbotránkoztató, és mindenki velük foglalkozik...ők nem tudom miért csinálják ezt, hogy nem fogják fel, hogy ennek nem ott van a helye.
De egyébként ezt csak pár ember, a vonulók többsége tök átlagos.
Engem viszont a programok, előadások érdekeltek volna inkább. Pl.: a szivárványcsaládos.
20/L/L
27-es, azért, mert őket ragadják ki például a médiában is (az útlezárás meg azok érzik meg leginkább, akik arra közlekednek, mert a járatok is módosultak).
Tényleg ki kéne próbálni másra helyezni a hangsúlyt, az egész média a vonulástól zajos, a többiről szó se esik.
Bocsánat, én énekeltem, amikor nagyon reklámozni akartunk egy koncertet, mentünk plakátolni, szórólapozni forgalmas helyekre. Ezt a szervezők is megtehetnék, néhány aktivistával, bemondatnák rádióba (a Morning Show-t is rengetegen hallgatják, de ott is csak a vonulást emelték ki, a többiről nem is beszéltek - hacsak nem azután, hogy elindultam dolgozni, nem hallgattam vissza az adást - rengeteg emberhez eljuthatna a rendezvénysorozat híre, mégse jut el). Ha az elfogadtatás a cél, be kellene reklámozni jobban az értékteremtő eseményeit is a programsorozatnak, nem eltitkolni, meg csak egy szűk körben terjeszteni, hogy "venni kelljen a fáradságot", ha egyáltalán tudni akarunk valamiről, amiről nincs információnk, mert nem vagyunk tagjai bizonyos köröknek.
Toleranciát azok is érdemelnének, akik a felfordulást nem szeretik.
Talán aki itt olvassa ezeket a sorokat, jövőre önkénteskedhetne kicsit, és terjeszthetné az infót, hogy nem csak a vonulás van, hanem érdekesebb, értékesebb program is.
szerintem akkor lenne jó a pride ha :
1. a felvonulók egy kicsit visszafogotabban viselkednének ember módjára persze ezeket csak azokra a nagyon durvan viselkedo emberekre ertem .
2. a heteró ,infantilis homofóbok is egy kicsit visszafognák magukat vagy ha nem ttudjak uralni a duhuket akkor ne jojjenek el tojast dobalni . megbkene tanitani nekik az empatiat . fogadjak el h vannak melegek es lesznek is meg akkor is ha meg a melegek sem akarnak melegek lenni mert nem tudjak megvaltoztatni a sexualis iranyultsagukat .a melegek is akarnak elni es buszkek lenni magukra legalabb 1 napra a 365bol . ok is emberek ,legalabb ez az 1 nap had lehesen az ovek. attol sem lesz jobb a helyzet ha kimennek tuntetni ,vagy valaki felmaszik a kamion tetejere es onnan ordibal ,persze ez az onkentes rendőrökre is vonatkozik.
valahogy nezhetne ki igy is ez a pride dolog : [link]
de sajna ez meg mindig magyarorszag es nem pedig amerika vagyis a nyugat
mellesleg en is meleg vagyok ,imadok melegnek lenni es en elmentem volna a pride ra ha ilyen lett volna... bocsi az ekezetekert csak ipadrol irok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!