Voltál a Pride-on?
Antipride vagyok. Ez borzalmas és elképesztően undorító, taszító és felháborító! Milyen jogon akarják ráerőszakolni az emberekre a ferdehajlamúak elfogadását?! Ez abszurd, természetellenes.
100 évvel ezelőtt álmodni sem mertek ilyesmiről. Gusztustalan, ahogy van az egész.
Nem, de én hetero vagyok, bár akkor se mennék ki, ha érintett lennék. A felvonulást ki kéne hagyni, és a hangsúlyt más, valódi értékekre helyezni (film, előadás, kiállítás... stb.), ami a felvonulás árnyékában egyáltalán nem kap kellő szerepet.
Mindig lesznek emberek, akik nem fogadják el a másságot, nekem semmi problémám velük emberekkel, csak nem értek egyet a provokáció szintű programokkal, mert azoknál mindig előjönnek azok, akik csak balhézni akarnak (most is voltak), az meg nem hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!