Miért írja ki egyre több ember facebook állapotnak, hogy "örökbe fogadok egy majmot? "
Figyelt kérdés
facebook2013. dec. 29. 20:56
1/8 Radvanszki Mark válasza:
Mert egyedul erzik magukat es szeretnenek egy olyan tarsat akikkel egy szintuen kepesek kommunikalni... erre hasznaljak fel a sujosan ertelmi fogyatekosok a majmokat :)
2/8 A kérdező kommentje:
van aki azt írja ki,hogy "terhes vagyok" ... megőrültek a népek?xD
2013. dec. 29. 21:11
3/8 anonim válasza:
nők írják? mert szoktam kapni én is ilyen körleveleket, hogy ma van a mellrák világnapja és írd ki a születési éved napod.. de hónapra napra meg van adva ilyenkor mi mit jelent (és persze csak mi nők értjük! :D) vagy hogy kapcsolatban vagy vagy szingli vagy eljegyezve... erre is megvannak a megfelelő kifejezések... lehet épp gyerekes meg most... terhes= van gyereke, majom=szeretne gyereket (nem biztos de ilyesmik szoktak lenni.... )
4/8 A kérdező kommentje:
Igen,nők és lány létemre sosem kapok ilyet és mindig le vagyok maradva :( :D
2013. dec. 29. 21:19
5/8 A kérdező kommentje:
A fiúk meg azt írogatják hogy "egy egér átfutott a lábamon" wtf???:DDDDD
2013. dec. 29. 21:24
6/8 anonim válasza:
lehet csak hülyéskednek... hogy elhitessék a nőkkel nekik is vannak ilyen körüzeneteik :D ne csüggedj.. miattam küldözgethetnek ilyeneket nekem... én sose írtam ki semmit.. és tovább se küldtem :))) megvagyok nélküle :)) de ha érdekel mi mit jelent, kérd meg az ismerősödet küldje át neked is hogy megtudd mi mit jelent :) "3"
7/8 -evo0616- válasza:
Szia!
Én is ezt néztem, tök értelmetlen az egész... ez valami játék.
Itt leírják a választ, olvasd végig!:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
8/8 anonim válasza:
Sok ember teljesen abban a hitben van,hogy a Facebookon mekkora jó laza arc,közben a itt lehet a legjobban látni,hogy ki mekkora igénytelen,buta primitív.Ki foglalkozik ilyen baromságokkal,mint ez a "majmos" téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!