Ha valaki nincs fent facebook-on az nem ember?
16 éves vagyok, társasági lény, nincs facebookom, és krvára idegesítenek ezek a kérdések, mert baromira nem érdekel hogy te felsőbbrendűnek hiszed magad mert nem vagy regisztrálva erre a *cenzúra*
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=nincs+facebo..
tessék, élvezkedj
én meg már több, mint 5 éve fent vagyok... hűha...
Akinek tetszik az regisztráljon, nincsen ebben semmi ördöngősség. De például a kés is arra való, hogy kenyeret vágjunk vele,aztán mégis van aki emberölésre használja. Szerintem alapvetően nem rossz dolog a facebook, csak az a kérdés mi mihez akarunk vele kezdeni.
8# Én sem azt mondom mindenkinek regisztrálnia kell. Engem mindig érdekelt az informatika és általában minden ilyen új dolgot kipróbálok, a Windows 8 megjelenése előtt például fél évig a tesztverziót használtam amit arról kiadtak. Érdekes tud lenni néha.
Most gondolj bele van egy ember aki mindig csak bent ül egy szobában és az ablakból nézi a tájat, de ha ez ember kimegy a szobából nagyon érdekes dolgokat fog megtapasztalni és teljesen más élmény lesz neki, mint amit eddig csak az ablakból nézett. Persze lehet a szobában is bent maradni, ez egyéni döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!