Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha valaki nincs fent facebook-...

Ha valaki nincs fent facebook-on az nem ember?

Figyelt kérdés

2013. dec. 26. 00:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

igen, sőt aki több felhasználóval is fent van, az többet is ér mint egy átlagos ember

szóval ebben az esetben engem illet a miniszterelnök helye

2013. dec. 26. 03:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek a 8as válaszolóval és jómagam is hasonló okok miatt készítettem egy fiókot. Nem használom semmi extrára csak kapcsolattartásra és tökéletesen megvagyok vele. Az meg, hogy rögzítik a dolgaimat nem érdekel, mert nincs titkolni valóm és ahhoz, hogy mindenkit megfigyeljenek olyan mennyiségű alkalmazott kellene, amennyit egy ilyen hivatal/ügynökség sem alkalmazna.

Szóval ha nem vagy bűnöző, terrorista, maffia tag, stb. akkor kb 0 az esélye, hogy téged egyáltalán néha-néha megfigyelnek, nem hogy folyamatosan a hét minden napjának minden órájában.

Szóval nem egy ördögtől való dolog ez a Facebook, vagy Twitter, vagy akármi.

2013. dec. 26. 09:12
 13/14 anonim válasza:
sziasztok! Nekem van Facebook-om az egyik haverommal csináltunk! Én utálom. legszívesebb törölném magam róla. Úgy hogy igazatok van hogy ti nem regisztráltatok!:)
2013. dec. 26. 12:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is hátrányba kerültem volna, ha nem készítek profilt magamnak, ugyanis egyszerűen képtelenek a csoporttársaim leszakadni onnan és mindent ott osztanak meg.
2013. dec. 26. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!