Normális, hogy facebook-on közeledésnek veszem, ha egy (pl. ismerten félénk ember) összelike-olja a képeimet-rólam, és unalmamban chatelni akarok vele?
Honnan tudod, hogy félénk, ha ismeretlen?:)
Amúgy meg miért ne beszélnél vele? Csak minél hamarabb térj át személyes találkozóra:)
hát nem szándékozom nagyon ellemezgetni az embereket)) de pl. van egy illető(főként) akit nagyonbirok, és ismerem őt annyira tudom róla,meg egyet s mást, csak ritkán beszélünk, állitolag azért mert szőrnyen rosszul van, bár én ennek ellenére is szivesen beszélnék vele, sokszor elmondja a problémáit is, máskor meg passzív. Na de mind1, amúgy én sosem szoktam "unalmamban" kedvelni valakit, csak ha szimpatikus az illető, nekem meg gyakran van olyan paranoiám, hogy rágodom, hogy mi van nem vagyok elég szimpatikus valakinek.
Amúgy mostanában tényleg nagyon unatkozom, mert nem igazán járok sehova.
"Normális, hogy facebook-on közeledésnek veszem, ha egy (pl. ismerten félénk ember) összelike-olja a képeimet-rólam, és unalmamban chatelni akarok vele?"
Ha te akarsz vele chatelni az bizony közeledés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!