Gondolkozott már valaki egy ilyen kis klub létrehozásán vagy van olyan itt aki benne lenne?
A lényeg hogy egy dark klubbról lenne szó amin belül összetartás lenne kétségekkel teli tekintettel a külvilágra és alapjáraton a csapat rockerekből hardcore és darkcore kedvelőkből állna
Abból az indíttatásból gondolkoztam ezen hogy sok mai emberben és régi barátomban csalódtam de érdekelnek a vélemények
volt régen pár goth portál, sőt, még ma is vannak, senki se jár oda pár divattinin kívül, a legtöbb megszűnt, ugyanúgy, mint az alter élet, maradtak a rockerek, van pár olyan oldal is, többnyire gyakorlatilag csak alkoholisták, neonácik gyűjtőhelye meg mutogatós giccskirálynőké.
érdkelne a dolog, gondolkoztam én is hasonlón, de semmi értelme, mert a magyar átlag hihetetlenül primitív, fargatlan de legfőképp motiválatlan, érdektelen, sárbaragadó és egysíkú.
azok után, hogy külföldön se látok nagy különbséget(bár azért van), szerintem az emberiség nagy része igénytelen, de a távolság is gondot jelentene, itthon is probléma, szóval nem lehet kitörni ebből az országból és rendszerből.
pár éve még voltak egyéniségek, ma már mindenki birka.
mondom ezt kb 99,9% biztossággal, hogy 2 perc beszélgetés után rájönnénk, hogy sokban különbözik a nézetünk.
összetartásnak meg csak akkor van értelme, ha egy a célunk.
és ha túl kritikus vagy valószínű, hogy bárkiben lehet csalódni.
nem is az a probléma, hogy nincs egy vezető sem, hanem hogy a vezetés majmolásban merülne ki és egy újabb pénzorientált divatban.
te melyik városban laksz? milyen közösségre gondoltál? valami honlapra vagy valódi társaságra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!