Próbálkozókat csúnyán megsértő, nagyarcú p1csákkal mit lehet kezdeni egy discoban?
"Nincsenek típusok, minden lány pont egyformán normális, ugyanazokat a tévéműsorokat nézik, ugyanazt a magyar kultúrát szívják be innen vagy onnan."
Te komolyan ilyen korlátozott vagy?
Már miért lenne minden nő ugyanolyan? Ismered mindet? Akkor légyszi mondd el nekem, mik a kedvenc könyveim, mi a kedvenc filmem, mit szeretek csinálni, mit szeretnék csinálni? Haaa? Naa? Mondjad. Nekem tévém sincs, de ja ugyanazt a tv műsort nézem. Akkora korlátozott béna alak vagy. Sírsz mert lekoppintanak a csajok, és utána mi vagyunk egyformák meg pics4k.
"és miért kell lemennie a discoba szándékosan szoknya nélkül, ingerelve az ittas férfiakat rázni a seggét?"
Szoknya nélkül? Tán pucér az a csaj? És a tánccal mi bajod? Vagy ne táncoljanak a lányok, ne is menjenek diszkóba? Kolbászbulit akarsz? Akkor megértem hogy bajod van a lányokkal.
Nadrágba voltam te kis beskatulyázós senki. Mi a fenéért kell egy kalap alá venni minden nőt? Nem lettél szimpatikusabb, remélem orrba vág valaki a stílusodért. TE megérdemelnéd!
Ja és hogy tudd, nincs olyan hogy női, meg férfi agy. Emberi agy van, vagy kutya agy, vagy macska. A nők és a férfiak egy fajba tartoznak.
"az hogy te kihívóan nadrágba vagy más jobban feszülős ruhába öltözködsz"
Majd zsákban mennek a lányok oké? De nem tudom mi a bajod azzal, ha valaki nadrágban van.
És ez volt az utolsó reakcióm a kis irományodra. Nem érdekel miket írsz innentől fogva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!