Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Próbálkozókat csúnyán megsértő...

Próbálkozókat csúnyán megsértő, nagyarcú p1csákkal mit lehet kezdeni egy discoban?

Figyelt kérdés
Gondolom egy füttyentésükre ott teremne bárki dugni akaró hülyegyerek, vagy biztonsági őr eljátszani a kedvükért a hőst ha szájbavágnád, vagy ha elkezdenél velük vitatkozni. Még egy iskolában is sokszor nagy az arcuk a qrva típusú lányoknak, mert direkt választottak maguknak valami testépítő 35 éves barátot.
2013. nov. 21. 23:42
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Attól, hogy van barátja és ezért nem kellesz neki, attól még miért kéne mindent eltűrnöd?
2013. nov. 22. 00:21
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, neked nagyon hamar elgurul a gyógyszered, lehet, hogy mégsem a csajokkal van baj, akikkel kikezdenél.
2013. nov. 22. 00:48
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

gugliba-shit teszt

nézz utána,hogy mi ez,tanuld meg az összes variánsát és akkor nem fog tudni leoltani egy csaj sem.

amúgy írhatnál pár konkrét dolgot amit kaptál.

hogyan nyitottál?

mit mondott a csaj?stb

amúgy ez a szájbavágós dolog meg mi?:)

ilyen szinten felveszed amit egy idegen csaj mond neked?

ez nagyon alacsony önértékelésre utal,ha idegenek véleménye ennyire ki tud téged zökkenteni.

2013. nov. 22. 00:51
 14/28 anonim válasza:
94%

00:18

teljesen egyet értek...

nőt nem ütünk meg soha... rúgj

viccet félre téve:

Miért kéne valamit kezdeni velük?

Ha ilyen a p1csa, akkor

nem állsz le vele vitatkozni -> ergo nem fog tovább sértegetn -> ergo probléma eltűnt

Gondolom a probléma forrása 2 dolog lehet

1) rosszul kezded, pl túl hamar rátérsz a lényegre (azaz, hogy fel akarod szedni), arra kaphatsz sértő választ (pl. helló, tetszel nekem, stb.)

2) jól kezded (pl. Hello, meghívhatlak egy italra?), de rosszul folytatod (-Kösz nem. -Na de miért nem? <- ahelyett, hogy vennéd a lapot és továbbállnál)

Ha csaj lennék, és valaki rosszul, vagy túl erősen nyomulna, lehet én is lehet lepattintanám vmi sértéssel. Mielőtt bármit szólsz talán lehet fel kéne mérni a terepet, megnézni magadnak (régen ezt mi úgy mondtuk, hogy "szemezni vele", nem bámulni)... megnézni mit reagál, visszamosolyog-e, stb. Ha ad valami jelet, lehet próbálkozni, de okosan.

Ha netalántán mégsem a te hibád, okosan közeledtél, a csaj jól reagálta le, visszamosolygott, elfogadta az italt, és utána sértett meg, akkor meg (ha nincsenek ott a testőrei) akkor sem kell megpofozni, de elküldheted finoman is a francba... vagy viccesen is lepattanhatsz a helyszínről pl. "Hogy mi? Odakint tízezerért, gumival? Kösz de én ismerkedni próbáltam, na szia..."

2013. nov. 22. 02:19
 15/28 anonim ***** válasza:
91%
Sajna van olyan,hogy az ember nem jön be valakinek.Ha már látod a jeleket,ne próbálkozz tovább.A diszkó nem alakalmas a kifinomult kommunikációra,már csak a nagy zaj miatt sem.
2013. nov. 22. 07:02
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

elég szánalmas egy patkány lehetsz, ha kezet mernél emelni egy nőre...

ha beszól neked valaki, fogod magad és faképnél hagyod, az jobban bosszantja, mintha reagálnál rá

2013. nov. 22. 07:40
 17/28 anonim ***** válasza:
91%
Nőt nem szabad megütni mert oké hogy egy ribi nem részletezném de fizikailag akkor sem szabad bántani őket. De.lelkileg szépen ki lehet csinálni őket.
2013. nov. 22. 07:44
 18/28 anonim ***** válasza:

Miért érdekel téged annyira, hogy mit mond egy teljesen ismeretlen lány?

Ha én minden kis sértő dologra így akarnék reagálni, akkor már egy kisebb városnyi embert megverhettem volna.

Amikor még jártam bulizni, akkor én is elküldtem sok pasit, mert nem bírom, amikor szó nélkül elkezdenek fogdosni meg hasonlók. Bár én soha nem voltam durva, csak határozott.

Nem gondolod, hogy nem csak ezekben a lányokban van a hiba, hanem mondjuk benned? Illetve ha tudod, hogy az ilyen lányok elküldenek, akkor talán más típusnál kellene próbálkoznod, meg figyelni kellene az előjeleket, nem "letámadni" egyből.

Az tényleg nem szép dolog, ha bunkók és esetleg sértegetnek is, de nem az a megoldás, hogy megpofozod őket. Gyáva, gerinctelen férfi az, aki egy nőt megütne.

2013. nov. 22. 10:41
 19/28 anonim ***** válasza:

Most ne haragudj, de akiknek libák kellenek azok ezt érdemlik. Ha ismerkedni akarnál, normál külsejű lányok kellenének, normális agymérettel. Ja, hogy te sem rendelkezel vele? Nem szóltam.

Illetve példa:

Táncoltunk 4-en még anno 2008-ban barátnőimmel. Mögém táncikált egy melegítőnadrágos, büdös, félrészeg alak és jogosultnak érezte magát arra, hogy hozzádörgölje a micsodáját az én hátsómhoz. Te erre mégis hogy reagálnál? Meg mikor álltunk sorban a szórakozóhely előtt, csak úgy valaki sunyin megfogta a fenekem. Ha téged érne minden alkalommal amikor kikapcsolódnál, efféle inzultus, te is elvesztenéd a jó modorod nem?

Megjegyzem csajozni nem diszkóba kell. Én mindig csak táncolni mentem a barátnőkkel oda (évi 3-4 alkalom) de sose ott ismerkedtem. Ha meg d.gásra kell akkor ne vedd már sértésnek, hogy nem becsül meg. Mégis mit becsüljön benned ha lotyónak nézed? Ő nem nézhet téged emiatt semmibe?

2013. nov. 22. 11:49
 20/28 anonim ***** válasza:
Egyszerű, nem kell a nagyarcú qrva típusú csajokkal szóba állni! Ja, h értelmes nő meg veled nem akar szóba állni? Akkor nem kéne magadba nézni egy kicsit?
2013. nov. 22. 19:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!