Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tényleg ennyire kinézhető...

Tényleg ennyire kinézhető vagyok emiatt?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy előadó pár száma, és mindenkinek örömmel megmutattam, de eddig csak a lenéző pillantásokat kaptam meg a mi a sz*rt hallgatsz már beszólásokat.

El kéne titkolnom a továbbiakban hogy milyen zenét hallgatok? Mondjuk ezen az előadón kívül nagy régi rock együtteseket szeretek mint pl az AC/DC vagy a Rolling Stones.

Ti is titkoltok pár együttest vagy énekest a haverok/család előtt?

2013. szept. 22. 21:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Talán nem ártott volna leírnod, hogy melyik az az előadó...

Semelyik zenémet sem titkolom el.

2013. szept. 22. 21:34
 2/12 A kérdező kommentje:

Adam Lambert

azért tetszik egy kicsit, mert az ő számai sem lassúak én meg a kicsit keményebb pörgős zenéket szeretem :)

2013. szept. 22. 21:35
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
te hülye vagy? azt hallgatod? -.- te hülye vagy
2013. szept. 22. 21:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Kit érdekel mit hallgatsz? Az az igazán primitív, ha csak egy műfajban mozogsz, a többit belehallgatás nélkül a földig dorombolod. A fülem kőkemény punkon és metálon edződött, mégis tudod mi az anyja kínja az a Hannah Montana.
2013. szept. 22. 21:43
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem, pedig én a legtrógerebb punk zenétől kezdve, át a rockon, és a mai popslágereken, egészen a szélsőséges rózsaszín hajú transzvesztita előadókig mindent hallgatok. És a baráti köröm sem egysíkú, szóval hol az egyik, hol a másik kedvencem miatt kapom a kritikákat, de nem érdekel. Nem titkolózom ilyenek terén, mert miért kéne szégyellnem a saját ízlésemet? Amúgy én is bírom Adamet.
2013. szept. 22. 21:45
 6/12 anonim ***** válasza:

Én is szeretem Adam-et:)

Szerintem jó arc, jó zenét csinál.

Engem Marilyn Manson miatt néznek idiótának de hát annyira mindegy ki mit mond :D

l

2013. szept. 22. 22:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Én nagy Rolling Stones,Ac/Dc és Guns n Roses fan vagyok,ezeken nevelkedtem.Ezen kívül Deep Purple,Led zeppelin,Queen és sorolhatnám:D emellett persze a mai rockot is imádom :) és pont nem izgat hogy ki mit gondol errôl...
2013. szept. 22. 22:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen férfi részről érthető, hogy miért szólnak le miatta. Egyrészt a zenéje is b*zis számomra, meg ő is. A Queen-t leszámítva, én is hasonló zenéket hallgatok, mint Petra. :) Talán a Sex Pistols-t szólta csak le pár ismerősöm, ha mutattam nekik.
2013. szept. 22. 22:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Persze, mindenki kinézhető. Most szentséget fogok törni, de én meg a Guns n Rosestól, Deep Purpletől, AC/DC és társaitól vagyok rosszul. Még jó, hogy anonim az oldal, különben megköveztek volna. Nem tehetek róla, nekem más típusú zenék tetszenek. Te se érezd rosszul magad, mert Adam tetszik. (aki egyébként isteni:))
2013. szept. 22. 23:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik ez a Lambert,de nem néznélek ki miatta,max.mosolyognék magamban.nekem a rock-metal-alter vonal jön be,régiek is.Nem titkolok semmilyen zenét mások előtt.Ne foglalkozz vele,ki mit gondol az ízlésedről,az a lényeg,hogy neked tetsszen:)
2013. szept. 23. 17:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!