Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tényleg ennyire kinézhető...

Tényleg ennyire kinézhető vagyok emiatt?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy előadó pár száma, és mindenkinek örömmel megmutattam, de eddig csak a lenéző pillantásokat kaptam meg a mi a sz*rt hallgatsz már beszólásokat.

El kéne titkolnom a továbbiakban hogy milyen zenét hallgatok? Mondjuk ezen az előadón kívül nagy régi rock együtteseket szeretek mint pl az AC/DC vagy a Rolling Stones.

Ti is titkoltok pár együttest vagy énekest a haverok/család előtt?

2013. szept. 22. 21:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én csak tényleg fos zenéket tagadok le. Pl. Riddler - Kicsimnek.

Na az zeneileg egy trágya, csak azért szeretem, mert nagyon jó emlékek fűznek hozzá.

Snowpatrol - Set fire to the third bar szintén elég ratyi, azt is csak az "érzelmek" miatt hallgatom.

És még van 5-6 ilyen szám.

De ezen kívül a legdurvább punk zenétől kezdve Lana Del Rayen át a zongora művekig mindent felvállalok, és büszke vagyok arra, hogy zeneileg nyitott vagyok, egyedi a "stílusom" a sok korlátolt gyökér között, akik mindenféle utánajárás nélkül leszólnak rengeteg műfajt, zenét.

2013. szept. 23. 21:17
 12/12 A kérdező kommentje:
De jó, köszi mindenkinek :)))
2013. szept. 25. 17:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!