Mennyi esély van rá, hogy építenek egy Spart nálunk a városban? Hogy lehetne elérni ,hogy építsenek?

Én ott dolgozom, gyere ide! Hidd el amint kipróbálod, hogy milyen szar a rendszer belülről egyből elfelejted az egész helyet. Én mióta itt dolgozom fóbiám van a bevásárlóközpontoktól, és szabadnapomon max a kis, falusi boltba megyek be, annyira hányok már az egésztől. A sok idióta vevőtől, a szarfos vezetőségtől, a nyomorult dolgozóktól, hogy állandóan csipog az ÁV kapu, a hisztikből, lekezelő hagnemből, napi 10-11 órázásokból, kötelező túlórákból, stb. Alvás zavaraim vannak, és sokszor olyan szorító érzésem a mellkasomban/nyakamban, hogy úgy érzem, hogy ha még pár hónapot le kell itt nyomnom, akkor végem lesz. Az autómat a parkolóban rendszeresen megbüntetik, hiába a dolgozói helyre állok, és hiába szóltam már 50 milliószor, így ma is kb ingyen dolgoztam... :)
Ha nem találok mást ezen a putrin kívül, akkor esküszöm felakasztom magamat, mert akkor legalább nem kell többet bemennem.
Komolyan mondom, csak egy napot gyere, és próbáld ki...Onnantól kezdve SOHA többet nem fogsz bemenni!

A Spar amúgy a legdrágább boltok egyike.
Nálunk van 2 is, de nincs annyi pénzem, hogy megengedjem magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!