Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen rajz tippek vannak?

Milyen rajz tippek vannak?

Figyelt kérdés
Mert szeretnék jól rajzólni. :)

2013. szept. 16. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Van olyan könyv, h Tanulj meg rajzolni. Van benne árnyékolás meg mindenféle hasznos. Van még amúgy jobb agyféltekés technika is. Meg tudsz olyat, h videóknál beírod, hogy "how to draw" és utána írod, hogy mit. Amúgy hát nemtom, én keresek egy képet, és megpróbálom lemásolni, ahogy ott vannak a vonalak meg az árnyékolás.
2013. szept. 16. 18:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. szept. 16. 18:51
 3/4 anonim válasza:
79%
énis szoktam rajzolgatni, gyerekkorom óta de bevallom nem tom mi az a árnyékolás [link] xD
2013. szept. 16. 19:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok mindent kell megtanulni a rajzoláshoz. Szerintem nagyon jó dolog. Én is rendszeresen szoktam. És elfogadható minőségben. Leírok pár tippet arra az esetre ha nem vagy zseni:

1.: Legyél magabiztos! Gondold azt hogy jobbat bírsz csinálni! Ez ad majd erőt hogy ne add fel.

2.: Gondold azt hogy mindenki más is olyan jó. Ez fog majd motiválni hogy ne veszíts!

3.: Ne másokhoz hasonlísd a munkád hanem magadhoz. Ha csak egy kicsivel is jobb lett a munkád mint az előző akkor azt a kőrt megnyerted. Ha valaki jobban rajzol nálad mond: Legközelebb nem fogok veszíteni!

4.: Ne figyelj oda a felesleges dicséretre. Nehogy a fejedbe szálljon a dicsőség. Mindig van hova fejlődni.

5.: Negatív kritikából csak az epítő jellegűt halld meg, de azt fogadd meg.

6.: Te is csak építően kritizálj és dicsérj sokat.

7.: Sohasem szégyen senkitől sem tanulni.

8.: Keep drawing! No matter what!

Most mondok pár gyakorlati tippet: Szerintem először kezdj el rajzokat másolni. Esetleg 2 dimenziós figurákat árnyékolás nélkül. Itt megtanulhatod a körvonalakat. Aztán jöhet az árnyékolt. Utána esetleg a bonyolultabb rajzok. Majd miután minden teknikát megtanultál mehet fejből. Ez nem 2 nap lesz, de ha kitartó vagy akkor nagyon is visszafizetődik.

Sok szerencsét és kitartást!

2013. szept. 17. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!