Nagyon sok mindent kell megtanulni a rajzoláshoz. Szerintem nagyon jó dolog. Én is rendszeresen szoktam. És elfogadható minőségben. Leírok pár tippet arra az esetre ha nem vagy zseni:
1.: Legyél magabiztos! Gondold azt hogy jobbat bírsz csinálni! Ez ad majd erőt hogy ne add fel.
2.: Gondold azt hogy mindenki más is olyan jó. Ez fog majd motiválni hogy ne veszíts!
3.: Ne másokhoz hasonlísd a munkád hanem magadhoz. Ha csak egy kicsivel is jobb lett a munkád mint az előző akkor azt a kőrt megnyerted. Ha valaki jobban rajzol nálad mond: Legközelebb nem fogok veszíteni!
4.: Ne figyelj oda a felesleges dicséretre. Nehogy a fejedbe szálljon a dicsőség. Mindig van hova fejlődni.
5.: Negatív kritikából csak az epítő jellegűt halld meg, de azt fogadd meg.
6.: Te is csak építően kritizálj és dicsérj sokat.
7.: Sohasem szégyen senkitől sem tanulni.
8.: Keep drawing! No matter what!
Most mondok pár gyakorlati tippet: Szerintem először kezdj el rajzokat másolni. Esetleg 2 dimenziós figurákat árnyékolás nélkül. Itt megtanulhatod a körvonalakat. Aztán jöhet az árnyékolt. Utána esetleg a bonyolultabb rajzok. Majd miután minden teknikát megtanultál mehet fejből. Ez nem 2 nap lesz, de ha kitartó vagy akkor nagyon is visszafizetődik.
Sok szerencsét és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!