FONTOS! Most megek új suliba tippek?
Figyelt kérdés
Beilleszkedéssel még nem volt dolgom első óta ugyanabba az osztályba járok. Az új osztályban kb tízen ismerik egymást a többiek senkit se. ( én senkit se )2013. aug. 26. 07:39
1/4 anonim válasza:
Én is így voltam egy haverom rögtön lett a többi is jött magátol
2/4 anonim válasza:
én most voltam gólyatáborban,nekem egyből lett vagy 10 barátom...az első fél órában. :DD 14/l
3/4 anonim válasza:
En elozo sulimban alapbol zarkozott voltam aztan csak ugy elhataroztam hogy most nyitott leszek meg minden de nem tolakodo stb. a helyzetek meg jonnek maguktol. Ha meg a tobbseg nem ismeri egymast ugy meg egyszerubb. Elso nap 6-7 emberrel lettem beszeloviszonyba.
4/4 anonim válasza:
Szerintem m,ég jobb is úgy jönni valahova, hogy senkit nem ismersz, gondold el, azok tízen nem biztos, hogy a legjobb haverok, és már egy csomó konfliktusuk lehetett, te pedig tiszta lappal indulsz. Legyél jókedvű, mosolygós, nevess a vicceken, mondj vicceket, és legyél mindenkivel nagyon kedves, ez segíteni fog a beilleszkedésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!