Ti suliba hogyan oldjátok meg a kajálást? Csirke-rizs kombó nem nyerő, mert hidegen nem nagyon szeretem. Isosocure tápszert hordok suliba, és azt iszom, de a szendvicsek mellé is jó lenne még valami "normálisabb" kaja. Tippek?
/hidegen nem nagyon szeretem/
a testépítés nagy problémái istenem,
ha az gondot jelent hogy nem meleg a kaja hanem hideg akkor hagy a francba ezt a sportot mert ez már tényleg durva
semmi baj sztem a hideg kajával tápanyagértéke nem változik csak néha nem jó úgy enni
én pl túrórudit vittem még szenyók mellé fehérjeforrásnak bár tom h nem egy fehérje szelet de sztem teljesen jó két 50 gramos és meg is van az extra fehérje!!
hát én menzás vagyok,de ha tészta van hussal,vagy rizs hal vagy ilyesmi,akkor 5x is körbe járok és megkérdezek mindenkit hogy kell e neki. Van aki hozzá se szagol...
Délelőtt nincs mit tenni,otthoni kaját kell vinni,mivel anyámék nem igen akarják támogatni ezt a dolgot magamnak meg nem vehet még se rizst meg ilyenek ezért annyit tudok hogy teljes kiörlésü kenyeret viszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!