Szolid hétköznapi smink tippek, amit suliba tudok hordani? 20/L
VIdeók is jöhetnek :)
Ami nem fér bele nekem: alapozó pirosító és szájfény meg max egy kis szemhéjpúder de az már lehet sok :P
Szemem: sötét barna
Szia! Hát ez eléggé leszűkíti a kört, de azért megpróbálok segíteni :)
Ez a videó szerintem nagyon jó, barna szeműeknek teli találat :)
http://www.youtube.com/watch?v=SJUdJhtZ6zQ&feature=fvst
De egyébként a natúr, bőrszínű szemhéjpúder, majd rá tusvonal a felső szempillák tövében, szinte mindenkinek jól áll, + szempillaspirál!! Ha a tusvonal sok lenne egy kicsit, szerintem a szempillaspirál + szájfény kombóval nem lehet hibázni :)
Nem igazán értem, hogy most akkor nem fér bele alapozó, pirosító és szájfény? Vagy mivan? Minek is akarsz te egyáltalán sminkelni?
Amúgy én teljesen szolid sminket szoktam készíteni alapozóval, bronzosítóval, pirosítóval, szemöldökceruzával, szemhéjalapozóval, natúr föld színekkel cut-crease szerűen a szememen, cicás tusvonallal és szempillaspirállal. Alapozó helyett használhatsz színezett hidratálót, de ha kisminkeled a szemed, elég amatőrnek fog kinézni, ha látszik, hogy az arcodon meg semmit nem viselsz. (Az alapozónak az a lényege, hogy úgy néz ki, mintha semmit nem viselnél, mégis hibátlan tőle a bőröd - már ha normálisan tudod használni és nem vakolatot maszkírozol magadra...)
csak ez az alapozós szájfényes dolog nem fér bele :D mert rendőrnek tanulok és az edzések miatt ami napjában többször is van lejönne a vakolat én szimplán egyszerű szempillaspirál tús meg ilyen sötétbarna szemhéjpúderre gondoltam csak mivel nem szoktam magam sminkelni így elég nehéz hozzáállni.
Am meg barna vagyok mert szoliba járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!