Miért tartják k. rvának azokat a lányokat akiknek sok fiúbarátja van? Ez esetben engem.
ku*va: 1. Prostituált, kéjnő; 2. Feslëtt v. laza erkölcsű nő; parázna, folyár.
feslëtt: 1. Aminek a varrása fölszakadozott; 2. A nemi erkölcs szëmpontjából romlott, züllött.
parázna: I. Erkölcstelen, buja; II. Ilyen szëmély, kül. nő.
folyár: nagyon buja, parázna.
buja: 1. Túlfűtötten érzéki(es) [a nemi ösztön kiëlégítését nagyon óhajtó, kéjëlgő, fajtalan életű, parázna]; 2. Dús növésű, sűrűn (be)nőtt.
Ha ëgy nőre rámondják, hogy ku*va, akkor durván két eset lëhetségës:
I. Igazuk van (vagyis nemi viszonyok létesítése céljából keresi több férfi társaságát)
Ekkor fölöslegës mëgkérdëzni, miért mondják is az embërëk, amit mondanak.
II. Nincs igazuk
Ekkor két lëhetőség van:
°Rosszul ismerik a szóban forgó nőt (abból, hogy sok férfival látják, tévesen arra követkëztettek, miszërint ez azért van, mert a nő nemi viszonyt szeretne létesíteni ama férfiakkal).
°°Tisztában vannak vele, hogy a nő nëm paráználkodás (nemi kapcsolatok fölvétele) céljából van ama férfiakkal, de dühösek, irigyek, stb. rá, és így, elítélvén őt, a saját kis énjüknek szërëznek ëgypár këllemes pillanatot. Esetleg még azt is remélhetik, hogy sikerül mások előtt befeketíteniük a nőt, így okozván neki bosszúságot, fájdalmat (ez szintén a kis énjüknek alszërű vágyainak kiëlégítése végett történik).
----------------------------------
De az is lëhetségës, hogy néhányan a II.° típusból valók, mások mëg a II.°° típusból.
Én ezektől a szexista előítéletektől vagyok rosszul, hogy a nők mindig hazudnak, hogy meg ne bántsanak, a férfiak meg milyen őszinték, és kimondják a véleményüket. Mint ahogyan azt már feljebb írtam, mindkét nemből akad, aki megért, és akad, aki nem. Ez nem nemfüggő, ezért találom erősen gyanúsnak, ha valaki csak pasikkal veszi körül magát.
Nem azért, mert féltékeny vagyok (nekem is van fiú barátom, miért lennék féltékeny?), hanem mert úgy gondolom, kicsit furcsa, ha valaki csak és kizárólag az ellenkező nemet keresi.
Kérdező, lehet, hogy te más vagy, de az össze "csak fiúkkal haverkodom"-típusú lány, akit csak életemben láttam a fent leírt csitri-típushoz tartoztak, fiúsnak vallották magukat, de smink nélkül ki nem mertek menni az utcára, és folyamatosan fúrták a többi lányt. A fiúk többsége pedig semmibe se nézte, csak ők tartották azt, hogy mekkora laza csajok, és milyen klassz barátaik vannak.
A lányok azért mert irigyek hogy ijen sikeres vagy barátok terén
A fiuk meg szintén irigyek hogy nem lehetnek a barátaid
Vagy olyanok akik nem ismernek lehet hogy úgy öltözöl vagy ilyesmi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!