Miért tartják k. rvának azokat a lányokat akiknek sok fiúbarátja van? Ez esetben engem.
Mert sok lány azért gyűjt maga köré fiúkat, mert szereti körülvenni magát velük, ha érted hogy értem. Az pedig, hogy "a fiúk jobbfejek, és jobban megértenek, és blablabla" mind süket duma, ráadásul az ilyen lány az összes többi lányt lekezeli, azzal a címmel, hogy őt nem értik meg, nem olyan jófejek, satöbbi, és persze az a lány, akinek lány barátai vannak, tuti csak szétsminkelt plázacica lehet.
Ezek a "túl sok fiúbarátos"-lányok a legtöbb esetben, kívülről szemlélve inkább csak folyamatosan kelletik magukat fiúknak, akik csak a könnyű prédát látják bennük. A mi osztályunkban is van egy ilyen lány, és finoman szólva is szánalmas, ő úgy látja, hogy mennyire jól kijön a fiúkkal, miközben a fiúk folyamatosan megalázzák, tiszteletlenül viselkednek vele.
Azért ne keverjük össze a lányokat fiú baráttal, és a csak fiúkkal barátkozó lányokat!
Meg alapjáratban, elég idegesítő tud lenni, amikor valaki rögeszmésen azt hiszi, hogy minden lány idegesítő hisztérika rajta kívül, akinek csak a ruhákon jár az esze. Mi sokan vagyunk jóban lányok, és böfögő-versenyeket tartunk, pedig mind lányok vagyunk.
6-os, speciel nem különösebben érdekel, csak ez a véleményem erről, és én ezt látom külső szemmel. Nekem is van fiú barátom, és ebből gondolom, hogy a "fiúk jobban megértenek, és sokkal humorosabbak"-duma ne csak duma lenne. Persze, más, mivel fiú. És mivel rossz zenei ízlésem van, ezt például vele lehet megvitatni. De hogy ő értene meg jobban, az hülyeség. Megért, és a lányok is megértenek. Így tökéletes, pont azért vannak fiú-lány barátságok is, mert nem nemhez kötött, hogy kivel jössz ki, és kivel nem.
A négyes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!