Miért tartják k. rvának azokat a lányokat akiknek sok fiúbarátja van? Ez esetben engem.
Rengeteg lány van, aki csupán azért veszi körbe magát srácokkal, mert szereti, ha ott csorgatják rá a nyálukat, a csajokkal meg képtelen meglenni, mert ő az a drámakirálynő, aki nem bírja elviselni a konkurenciát, és folyton versenyezne... és persze a többség a "jajj, a lányok csak a drámát generálják, én meg igazi jó fej csaj vagyok" dumával, amikor ők a legnagyobb drámakirálynők, és ők fúrják legjobban a többi lányt. És nyilván, annak ellenére, hogy milyen fiúsak, rajtuk van azért a kiló vakolat, a mély kivágású felső vagy a miniszoknya, peeersze.
És sajnos azokat a lányokat is egy kalap alá veszik ezekkel a mű, öntelt libákkal, akik tényleg azért barátkoznak fiúkkal, mert egyszerűen fiúsabbak. Vannak ilyen ismerőseim, volt, aki fúrta, hogy jaj, teszi magát a srácoknak, pedig aki egy kicsit is jobban ránézett és ismerte, tudta, hogy na, ő az, aki ebben nem hazudik, mert tényleg nem egy csajszis lány. Ha magadról tudod, hogy kicsit sem tartozol az első kategóriába, akkor tojd le, amit mondanak, mert csak féltékenykednek, hogy velük nincsenek ilyen jó kapcsolatban a pasik - esetleg pont egy olyan pasi, akire ők ácsingóznak, de akinek ők pont a viselkedésük miatt nem tetszenek. De őszintén, ha magadra ismersz valamiben az első kategóriából (és jól gondolj bele), akkor még ha nem is kéne ennyire alpárian fogalmazni, van benne egy pici igazság.
Komolyan, nem értelek titeket. Nekem voltak tini koromban lány barátaim is, de mindig több fiú barátom volt. Sosem "rajongtak" körbe, és én sem rajongtam körbe őket. Egyszerűen barátok voltunk. Ezt tényleg olyan nehéz elképzelni? Tény, hogy vannak valóban olyan kis csitrik a mai világban, akik az előnyeit látják annak, ha sok fiú barátja van, csak az a baj hogy az ilyen esetekben a fiúk 80% döntené is rendesen és ennek reményében áll a "barátságuk".
Meg mi ez a duma hogy " a fiúk jobban megértenek, az kamu"? o.O immár 10 éve a legjobb barátom két férfi és ha problémám van, előbb fordulok hozzájuk, mint a "lányokhoz". Pl.: Szerelmi dolgokban sokkal tisztábban látják át a helyzetet, és nem húzzák elő a " nem akarlak megbántani, ezért hazudok " kártyát. Most akkor ezért k_rva valaki? Persze látom azért a lepontozás megy most is rendesen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!