35 évesek vagyunk házasok, nincsenek barátaink változtani kellene?
Figyelt kérdés
nincsenek barátaink, gyermekes család vagyunk, fiatalok vagyunk, a munkának élünk, nem járunk szórakozni, anyagiak miatt örülünk ha élünk, nyitnánk de nincs ki irányában, mindenki befelé fordul, lehet velünk van a baj2013. jún. 18. 07:58
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem. Csak az embereknek túl sok a gondja és elég ha ezen agyalnak nem még a másén is. Én tudom, mert érzem ezt a hatalmas változást. Még rokonokon belül is.
2/3 anonim válasza:
Sajnos mi ugyanezzel "szenvedünk":(( Olyan jó lenne összejárni kisgyerekes családokkal! Semmi extra, csak beszélgetni, addig a gyerkőcök játszanának egymással..... De nincs kivel:( Igen, mindenki csak a családdal van, nem vevők másra.Próbáljuk pedig, meghívjuk a családos ismerősöket, munkatársakat, de 2-3 hónapnál sűrűbben nem megy, mert mindenki kifogást mond, ígérget, nem ér rá:( Férjemnek vannak barátai, nekem pedig barátnőim, de mind egyedülállóak, vagy gyerek nélküli párok, gyerekes programokat velük nem lehet szervezni. Nem értem, pedig olyan jót tenne mindenkinek!:/
3/3 anonim válasza:
Sajnálom ezen nem tudok segíteni, a legkisebb fiam is 14 éves. Levelezni szívesen levelezek veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!