Jogosan haragudtam meg? Vagy tényleg pénz kellett hogy kérjenek tőlünk egy ilyen dolog miatt a barátaink?
A gesztus valóban durva volt, kivált úgy, hogy nincsenek is rászorulva.
Tényleg nem érdemes haragban lenni velük. Fizessétek ki a pénzt, és felejtsétek el őket örökre, mint barátokat. A barátság nem itt kezdődik, de általában normális helyzetben itt végződik.
Legközelebb hívjatok taxit, az is olcsóbb lesz és legalább korrekt: előre tudjátok, hogy fizetni kell a szolgáltatásért, és nem hazudoznak nektek holmi barátságról.
Ez durva. Soha nem kérnénk ilyenért pénzt még akkor sem, ha az ország másik végébe kell menni. MEg oké, még hagyján a benzinpénzt, na de "meg hogy eljött idáig, csak hétvége van, stb." ???
Lehet egy darabig nem keresnénk őket..
"Nem akarunk rosszba lenni velük, jó barátaink."
Biztos???? Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak? :)
Amúgy egy tartalék belsővel olcsóbban is kijöhetett volna. Kb. 10-15 perc egyszerű szerelés. Vagy kisebb defekt esetén hazáig tartó folyamatos pumpálással is .
Hol volt az egész helyileg?
Szegény. Hát, nem is tudom mit lehetne neki mondani, hogy megvígasztalódjon.
Én nem keresném őket és ha legközelebb felhívnak, akkor bármi legyen az, de elutasítanám. Ha áthívnak vacsizni, akkor nincs kedvetek átmenni hozzájuk, ha segítséget kérnek, akkor nemet mondani. Aztán ha nem értik a dolgot, akkor utána elmagyarázhatjátok nekik, hogy mekkorát csalódtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!