Jogosan haragudtam meg? Vagy tényleg pénz kellett hogy kérjenek tőlünk egy ilyen dolog miatt a barátaink?
Ez tényleg nagy bunkóság.
Szerintem nem fogják venni a lapot akkor sem, ha nem keresitek őket. Megbeszélni sem lenne értelme szerintem, mert ha valaki ennyire anyagias az állítólagos legjobb barátjával, akkor úgysem értené, hogy ebben mi volt a bunkóság.
Ha tartani akarjátok velük a "barátságot", akkor ezentúl ti is nyújtsátok be a számlát. /De ez úgysem fog működni hosszútávon, ha nem vagytok olyan szarrágóak mint ők./
Ejj, de ismerős, nálunk a családban volt ilyen ember. Ő szó szerint a saját anyjával is kifizettette a benzinpénzt, mert meglátogatta. Szintén jól kereső emberről és egy kisnyugdíjas anyáról van szó.
De a testvérével a békülési szakaszban (ezen kívül volt pár húzása, amiért mindenki elfordult tőle, de a tesójától kapott egy utolsó esélyt sok év csend után) ugyanezt eljátszotta, meg is szakadt végleg a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!