Ti vettetek már lomtalanításon autót? Mennyi rá az esély, hogy a vasgyűjtő barátaink megválnak a géptől? Kb mennyiért adnák oda?
"a vasat megtarthatják meg az utánfutót.."
Ja, és majd gyalog viszik a MÉH-be. Nem azért mennek ők autóval, mer' az menő.
"én legalább még használnám egy-két évig.. :D"
Nem használnád. Nagy részük olyan állapotú, hogy ha nem dakoták lennének vele, a rendőrök azonnal elvennék a forgalmit. No meg a tulajdonviszonyok finoman szólva sem tisztázottak: akadnak körözött, átíratlan darabok is köztük.
"csapatásra szerintem tök jó... :D"
Ja, tök jó. Elteszed a hátulját, elkapsz egy kátyút és tőből kiszakad az egész hátsó híd, mert semmi sem tartja. Kalandnak nem rossz, de tudok jobbat is.
És nem arra gondoltam, hogy a hátukon cipelik majd a vasakat, hanem látom hogy ismerik egymást meg valaki a tesójával megy,, és mindkettőnek van Ladája.. és mégis együtt mennek egy kocsival.
És tudom, hogy vannak köztük lopottak, meg minden de ha nem forgalomban szeretnék vele menni, akkor miért baj? .D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!