Vannak még olyan lányok, fiúk, akik úgy vannak mint én, hogy alkohol nélkül is jól érzik magukat? (18/L)
volt egy időszakom amikor én is a " hányós,piálós" bagásba tartoztam.most már nagyon szégyenlem h volt ilyen időszakom is.szerencsére már kinőttem.sportolni is elszántan neki álltam,az eredményeimet meg el nem rontanám egy-egy berúgós hétvégével.
19/L
Örülök hogy meg tudtál változni! :)
"adfgrzhn" ... Nem vagyok se prűd se paraszt! Úgy látszik neked az a normális ember, aki segg részegre issza magát? Gratulálok!
érdekes volt ezeket végigolvasni. én nagyon sokáig nem tudtam elengedni magam ivás nélkül ( az a szomoru manapság h már nem is mulatni mennek az emberek, hanem INNI). egy nagy trauma ért amit nem tudtam feldolgozni, hanem minden héten parti parti iváás. elég ocsmányul néztem ki, nem emlékeztem, csak a bulifotokon láttam magam. de nem érdekelt. majd már csak az számitott h minél hamarabb elérjen a kábulat, táncoljak mindegy milyen zenére, csak legyen hangos, és szabaduljak meg a gondolatoktól a fejemben. majd egyszer annyit ittam hogy nem tudtam magamról (többször is előfordult, de ennyire komolyan nem), mindent felfogtam magam körül, gondolkoztam, de a testem megbénult, semmit nem tudtam csinálni, járni, beszélni, csak szégyelltem magam, de nem tudtam elmondani, csak motyogtam vmit... majd másnap megváltozott minden. mert erre nekem nincs szükségem. és ugy döntöttem, h legyen vége de nagyon. megszokni nagyon nehéz volt, hónapokba is telt, míg jól tudtam érezni magam egy buliban.
nem lehet azt mondani h gáz v nem gáz. én így érzem jol magam.
az viszont elkeserítő h sok ember gondolja azt h gáz h nem iszok. de én ezt csak úgy fogom fel, h ők nem tudják h nekem mi a jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!