Miért iszák le magukat rendszeresen mondhatni mindennap az egyetemisták? lentebb bővebben
Figyelt kérdés
Mikor egyetemista lettem akkor azt hittem, hogy majd olyan emberekkel leszek körbevéve akikkel lehet komoly és érdekes dolgokról beszélni, vitatkozni. E helyett minden beszélgetés tárgya, hogy hogy rúgtam be és hogy hogy fogok majd berúgni, ehhez jön még rettentő közönségesség és állatias viselkedés.2011. dec. 18. 22:30
1/11 anonim válasza:
Rossz körökben mozogsz. :) Keress másik társaságot, lépj be egy szakkoliba, ott olyan légkör fogad, amilyet szeretnél.
2/11 A kérdező kommentje:
Ahha és ilyen kollégiumot honnan kerítsek?
2011. dec. 19. 00:43
3/11 anonim válasza:
Nem tudom, hova jársz, és milyen szakra. :D
(Amúgy a szakkollégium nem feltétlen bentlakásos, úgy is lehetsz tag, hogy máshol laksz, csak bejársz a programokra.)
4/11 A kérdező kommentje:
Keszthely :D Pannon egyetem Georgikon karára a szakot nem mondom meg.:D Azt hiszem ez az egyik legtrógerebb felsőoktatási intézmény Magyarországon (az állítólagos hírneve ellenére) komolyan vicc az egész olyan néha az ember érzése órákon mintha az óvodában lenne. Valaki meg mondjuk nyaralni van itt órára se jár de többen mondták ők azért vannak itt, hogy ne csináljanak semmit. Szegény Festetics forog a sírjában!
2011. dec. 19. 01:07
5/11 anonim válasza:
Hát akkor ott lehet, hogy nem lesz. :D
Pesten majdnem minden egyetemnek van egy rakás szakkolija, és átjárás is van köztük (egy eltés barátom corvinusos szakkoliban lakik).
6/11 anonim válasza:
akkor még nem jártál a BME-n. én Sotés vagyok, de sok haverom van onnan, durvábbak, mint hinnéd. ennek ellenére mindenki tanul. fiatalok, mit vártál, gazdasági kerekasztalt meg tanulókört?
7/11 A kérdező kommentje:
Akár azt! A fiatalság nem felmentés az ivászatra ilyen kifogásokat bárki találhat pl mondhatja egy 50-es hogy ő most iszik, mert mikor fiatal volt nem volt a detoxba vagy nem ivott eleget. Az italozás meg főleg úgy meg nem engedett, ha ezzel zavarják a környezetüket, mint például Keszthely lakosságát. Már rengetegszer felett jelentve az iskola biztos számodra is a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy alszol otthon hajnal 2-3 és egy csorda jön ordítozva az utcán maguk után nyomokat hagyva, ami jelen esetben a hányás. A tanulás meg a piálás meg nem jön össze, vannak olyan diákok akiknek már 3-4 éve végezni kellett volna és még itt vannak, de nem a tanulás miatt vagy hogy bepótolják a lemaradást hanem a buli és az ivászat kedvéért. Egyébként pedig eléggé furcsának találom, hogy mindennemű szórakozás központja az ital. Komolyan nem hiszem el, hogy másképp kikapcsolódni szórakozni nem lehet. Itt pedig nem bulizásra gondolok, hanem kulturális tevékenységekre amik ahogy elnézem abszolút nincsenek! Átvette a helyét az ivászat és a trógerség komolyan mintha egy utolsó proli kocsma tele csőcselékkel, állatokkal.
2011. dec. 19. 10:39
8/11 anonim válasza:
Ez az egyetem, és akármennyire nem tetszik, ilyen mindenhol van. Viszont abban is biztos vagyok, hogy ha kicsit kutakodnál találnál olyan embereket a szakodon, akik hozzád hasonlóak. Nem minden egyetemista issza részegre magát minden este és szintén nem minden egyetemista akar nap mint nap csak kulturálódni.
9/11 anonim válasza:
Sz@r helyre jársz, gondolom valami könnyed szakra.
Ott könnyen összegyűlik az ilyen társaság.
Egy tanulósabb szakon az ilyen ivócimborák első-második évben kipotyognak. Harmadévben már csak a nívósabbja marad.
Időben végezni meg kisebb csoda.
10/11 anonim válasza:
mennyire én is azt hittem hogy az egyetemen majd nem röhögnek pofán ha valami értelmesebbről akarok beszélni, mint a kocsma meg a letört köröm ... :( de nagyon nagyot tévedtem. Kezdem úgy érezni, hogy azok az emberek akikkel szívesen beszélnék már mind halottak, vagy diliházba kerültek mert megőrültek ettől a sekélyes önös vágyait ösztöntől vezérelve rohanó társadalomtól, mert valljuk be nem csak az egyetemen van baj a felfogással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!