Vannak még olyan lányok, fiúk, akik úgy vannak mint én, hogy alkohol nélkül is jól érzik magukat? (18/L)
Én sem iszom,sőt rosszul vagyok az alkoholok szagától!
tudod most ez a "menő",hogy minél jobban berúgni,minél korábban
Én is olyan vagyok(voltam), amit leírsz. Sokszor ittam öntudatlanra magam, sok hülyeséget csináltam. Mértékkel tök jó lenne, csak sajnos én nem tudom betartani. És sokan mások is így vannak. Nekik sem jó szerintem ha széthányják az agyukat. Csak hát a mérték.
Egy idő után rájöttem, hogy nem tudok mértéket tartani, így nem iszok többé már egyáltalán alkoholt.
Köszönöm a kommenteket! :)
Hát igen, avval végülis nincs bajom, ha valaki tudja hol a határ... De amikor járni sem tud, és idétlenül viselkedik, azt ki nem állhatom!
És én sem bírom a szagát semelyik alkoholnak. Koccintani sem szeretek alkohollal..
Én sajnos nem :( Pedig úgy szeretném :(
Természetesen alkohol nélkül is jól szórakozom, a legtöbb helyzetben, de egyszerűen táncolni nem "merek" anélkül. :S Persze közel sem az a kategória vagyok, aki teljesen kiütné magát, mindig tudom, hol a határ, csak egy pár koktélt, vagy 4-5 pálinkát iszok (4cl/db), azt sem egyszerre, hanem kb. háromnegyed óránként.
Szerintem is undoríró, mikor valaki folyamatosan a sárga földig issza magát. Jó hogy egyszer-kétszer megesik, de sajnos sokaknál ez az általános, minden egyes hétvégén. :(
Azzal nincs is baj, ha mértékkel iszol, igaz hogy valaki csak attól tud feloldódni.
A környezetemben sajnos, meg a városban ahol lakok, nem nagyon ismerek embert aki ugyanazon a véleményen lenne mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!