Miért csak cigi-, alkohol- és drog fogyasztásával érzik jól magukat a tizen-huszonévesek (és mindenki más) a discokban?
Figyelt kérdés
Most komolyan...Én is 21 vagyok,de számomra a discohoz nem kellenének ezek a dolgok.Sőt,pont azért nem megyek "szórakozni",mert érdekes dolgokat lát és tapasztal az ember.Nem hiszem hogy leragadtam az őskorban,de szerinten ha valaki csak úgy érzi jól magát hogy teljesen részeg vagy valami szertől pörög vagy rádohányzik azokra,akik nem bírják,az egy gyenge jellem nem egy menő srác vagy csaj....A club rotationban is látni olyanokat hogy az ember haja égnek áll.Pl.zombi módjára mozgó fiút a táncparkett közepén,illetve csak éppen azt meg nem mutató lányokat.Ennek mi az értelme?Valaki meg tudja magyarázni?2010. jan. 16. 14:39
1/3 anonim válasza:
én sem feltétlen értem azokat akik tajtrészegen belőve érzik jól magukat, de egy kis alkoholt én is beadagolok alkalom adtán
felszabadul tőle az ember én legalábbis könnyebben elengedem magamat, de persze mindennek van határa
2/3 anonim válasza:
Megértem őket, én se bírnám ki valamelyik hiányában azt a sz*r "zenét" ami ott megy. (Nem járok discoba)
3/3 anonim válasza:
Hát, vagy más is úgy gondolkodik, hogy iszik egy keveset, hogy jobban érezze magát, csak kicsit elszámolja magát, vagy még nem érzi a hatást, és iszik rá többet, és egyszerre csak túl sok lesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!