Számomra rettentően rontja a hely hangulatát. Nyilván függ az étterem minőségétől is, nyilván egy McDonalds, vagy olcsó Pizzázó nem ugyanaz, mint egy Michelin csillagos étterem.
tegnap 17:54
2/12 anonim válasza:
Elvileg olyan asztalt nem lenne szabad kiadni, ahol a konyhát lehet hallani. A helyedben szóltam volna, hogy vagy másik asztal, vagy nem fizetsz semmit
tegnap 17:58
3/12 anonim válasza:
Zavaró. Engem már az zavar, amikor megyek visszaváltani az üvegeket a Tescohoz, és ugye ott külön helyiségben vannak a gépek, és amikor elkezd egy gép csipogni (hogy ugye baja van), akkor hallom az ott dolgozót káromkodni a másik helyiségből. Szóval engem már ott zavar, nemhogy étteremnél... Én ha elmegyek bárhova, nem akarom az ott dolgozó alpáriságát hallani. Lehet egy üzlet, lehet ez egy étterem, mindegy. Szerintem ez nem elfogadható.
tegnap 18:04
4/12 anonim válasza:
Mondjuk igazán szólhattál volna a személyzetnek, hogy ez téged zavar, és ültessenek egy távolabbi asztalhoz. 🙄
tegnap 18:10
5/12 anonim válasza:
Én azt is láttam hogyan mossák el az evőeszközöket.
Nagy nyomású vízsugárral csapatták le, az evőeszköztartóban meg ott voltak a villák, a fogaik közé rizsszem szorulva!
tegnap 18:35
6/12 anonim válasza:
Attól függ. Ha emberi beszélgetés, akkor nem zavar. Akkor se ha káromkodás is van benne. Én szeretem azt tudni, hogy egy boltban, étteremben vagy bárhol ahol a pénzem hagyom, az alkalmazottak szeretnek dolgozni.
Ha alpári, csak káromkodás, örjöngés, csak indulatszavak, egymás alázása vagy gusztustalan téma, akkor nagyon zavar.
tegnap 18:57
7/12 anonim válasza:
Engem is zavart volna, főleg, ha trágár, alpári stílusban ment a beszélgetés a dolgozók közt.
tegnap 20:04
8/12 anonim válasza:
Ilyeneket hallani ki: ???
- ... ezek a ro##dt csótányok...
- ... kapd el azt az egeret mert beleesik a levesbe ... na mostmár mindegy ...
- ki ne dobd! Abból a két maradékból még összeseprek egy adagot
- na most nézd meg, leesett a földre. Tedd vissza és próbáld újra...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!