Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért történtek és történtek...

Miért történtek és történtek ezek a dolgok velem?Miért akarnak annyian kioktatni és macska egeret játszani velem?Ennyire zavaró személyiség lennék?

Figyelt kérdés
Az emberek többsége,akár mikor sulis voltam,akár munkahelyen,családban,apám,párkapcsolatokban,de még az utcán idegenek is kiosztogatnak.Elég szégyenlős típus vagyok.Isten akarata lenne ez a sok beszólás felém mint megpróbáltatás?
2022. aug. 22. 01:09
 1/4 A kérdező kommentje:
Én csak nem értem mert kapok ennyi negatív megítélést mikor sokszor cselekedtem becsületes,igazságos,jó dolgokat az életbe.Rengetegszer nyújtottam segítséget másoknak.Nem értem miért akarnak annyian bántani?
2022. aug. 22. 01:13
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Talán mert olyan szerencsétlenke vagy. Olyan áldozat típus, akit könnyű támadni. Engem soha nem osztanak ki idegenek az utcán.
2022. aug. 22. 07:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Lehet hogy az vagyok.
2022. aug. 22. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Állj ki magadért. Persze mondani könnyű, tudom. De akkor is ezt kell tenned.
2022. aug. 28. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!