Kínos/zavaró mozis élmény? nézted volna a filmet, de valaki vegig zavart?
Sajnos sok az ilyen nyomorult, aki nem tud viselkedni.
Én meg oldottam a mozis élményt, vettem egy projektort meg egy jó hangrendszert, és otthon az ágyamban fekve nézem a 104coll-ban vetített filmet! 😄
Egyszer mentem egyedül moziba. Egy srác mellém ült, pedig láttam a jegyén, hogy marhára nem ott volt a helye. Csámcsogott, meg mozgolódott állandóan. Aztán egy csaj mögöttem kiöntötte a kóláját, az ülésem is olyan lett egy kicsit, szóval arrébb ültem (fél terem üres volt egyébként). A srác széke ugyan nem lett olyan (nem arra az oldalra fröccsent a kóla), de fogta magát és átült mellém. A film közben a kezemet is megfogta, de egyszer nem nézett rám. A film végén felállt és elment. Ha köszön, bemutatkozik, akkor nem zavart volna, de így furcsa volt.
Meg volt egyszer hogy egy anyuka behozott egy sérült kislányt tolószékben. A film felénél valami szag megcsapta az orromat, hallottam hogy mások is motyognak, hogy fhu te valami nagyon büdös, mi ez. Aztán 20 perc múlva az első sorban vitázni kezdett egy férfi a fent említett anyukával, aki behozta a sérült kislányt. Kiderült, hogy a lányka pelenkát viselt és sajnos nagydolga volt, azt éreztük, anyuka viszont nem akarta kivinni cserélni, mert hogy akkor lemarad a filmről.
Akciófilm közben a vászon előtt kergetőzött négy gyerek. Mármint szó szerint fogócskáztak, sorok között és az üres helyen, sikongatva. Senki nem szólt rájuk. A film után a folyosó közepén - puha szőnyeg, szintkülönbség miatt lejtő - elkezdtek lehengerkedni mint egy dombról. Megint nem szólt rájuk senki (személyzet). Eskü nem érettem.
Horror alatti vihogós kamaszok is megvoltak, mondjuk ott többen kiakadtak, egy hárajtós jellegű pasi ordított rájuk a végén, hogy kuss legyen, vagy odamegy, onnantól voltak többé-kevésbé csendben.
De kukoricával dobálós, lábat székre felpakolós, folyamatosan beszélgetős, anyamitörténik 16+ filmen... párom meg énrám szól rám, hogy ne veszekedjek, hát basszus, nem azért fizettem, hogy ezt hallgassam film helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!