Miért zavarja ez a többi embert?
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy szerintem néhány ember feleslegesen beszél velem tiszteletlenül.
Én általában úgy szoktam a telefonomat nézni, hogy mindkét kezemet használom hozzá, az egyik kezemben fogom, a másikkal pedig a képernyőt használom.
Igaziból én szépen csendben ültem valahol és olvastam a telefonon, nem voltam sem hangos, sem feltűnő. Nem értem, hogy miért zavartam másokat, de egyszer csak néhány másik fiatal elkezdett engem szekálni:
"Nézzetek oda! Rossz nézni, ha valaki így telózik!"
"Hát, ennél még a nagyanyám is jobb..."
"Lúzer, simogatja a képernyőt!"
Én felnéztem, mire elkezdtek hangosan röhögni, meg utánozni a mozdulatot, ahogyan a telefonomat használom.
Most miért kötöttek belém?
Én sosem foglalkoztam azzal, hogy mások hogyan nézik a telefonjukat...
Nem is ártottam nekik semmit. :(
Szerintetek miért csinálták ezt?
Tényleg lehet ennyire ügyetlenül használni egy telefont?
???
egy csomó ember így használja, én is, de ha beszólni miatta valaki szájba is vágnám
Kérdező: tanuld meg, hogy le kell sz...ni a tahó ismeretlenek beszólásait.
Azzal tudod a legjobban felbosszantani őket, ha levegőnek veszed őket!
Ne hulyeskedj, nagyon sokan igy hasznaljak.
En a tobbiekkel ellentetben nem szoltam volna vissza, de meg csak meg sem rezzentem volna, kb mintha nem is rolam beszelnenek.
Az ilyeneket nem szabad emberszamba venni, sokan direkt azert provokalnak, hogy aztan szetverhessenek/kiraboljanak.
Az ilyeneket nezd levegonek, nem hogy meg magadra vedd a velemenyuket..
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Ezzel megnyugtattatok. :)
Legközelebb fel sem nézek majd a telefonomból, hadd mérgelődjenek csak az ilyen emberek!
Szomorú életük lehet nekik, hogy ennél jobb elfoglaltságot nem tudtak kitalálni maguknak...
Ment a zöld kéz mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!