Miért zavarja az embert, ha jó napotot köszönök?
Mostanában tűnt fel. Sok nézeteltérésem volt a köszönések miatt.
21 évesen csókolomot csak annak tudok köszönni, aki anyánál idősebb, pl 65+. A többi, nálam idősebbnek, akit nem tegezek jó napottal szoktam köszönni. Nem vagyok kislány, hogy egy pl 40 éves nőnek csókolomot köszönjek. Viszont ezt sokan nem fogadják. Látom, hogy húzzák rá a szájukat, nehezen köszönnek vissza vagy nem is reagálnak rá.
Én pedig, ha egy két alkalommal köszönök és nem fogadják, többet nem is teszem. Szóval van pár vitám ezért. A hátam mögött motyognak az "érett felnőttek", hogy nem tudok köszönni. De minek köszönjek, ha a jó napot nem jó nekik? Mi ezzel a baj? Miért akarjak, hogy lecsókolomozzak egy negyven évest?
Ezért nem szoktam köszönni... Tele van a világ bunkókkal.
Na de azért megszól ha nem köszönök neki, de ha én köszönök akkor tojik a fejemre magasról... -.-"
Iskolában más. Nálunk ált.suliban volt ez gond, de már gimibe se okozott bajt a sima jó napot.
Egy tök átlagos, lényegében semmivel felettem nem álló ember ne várja el tőlem a kívánok szót, ha közben ő egy helót nyög vissza....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!