Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért zavarja az embert, ha...

Miért zavarja az embert, ha jó napotot köszönök?

Figyelt kérdés

Mostanában tűnt fel. Sok nézeteltérésem volt a köszönések miatt.

21 évesen csókolomot csak annak tudok köszönni, aki anyánál idősebb, pl 65+. A többi, nálam idősebbnek, akit nem tegezek jó napottal szoktam köszönni. Nem vagyok kislány, hogy egy pl 40 éves nőnek csókolomot köszönjek. Viszont ezt sokan nem fogadják. Látom, hogy húzzák rá a szájukat, nehezen köszönnek vissza vagy nem is reagálnak rá.

Én pedig, ha egy két alkalommal köszönök és nem fogadják, többet nem is teszem. Szóval van pár vitám ezért. A hátam mögött motyognak az "érett felnőttek", hogy nem tudok köszönni. De minek köszönjek, ha a jó napot nem jó nekik? Mi ezzel a baj? Miért akarjak, hogy lecsókolomozzak egy negyven évest?

2016. ápr. 19. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Lehet, hogy az zavarja őket, hogy jó napot kívánok helyett csak annyit mondasz, hogy jó napot.
2016. ápr. 19. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Ezért nem szoktam köszönni... Tele van a világ bunkókkal.

Na de azért megszól ha nem köszönök neki, de ha én köszönök akkor tojik a fejemre magasról... -.-"

2016. ápr. 19. 20:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Na ne. Komolyan ezen akadhatnak fent? Pl egy bolti eladónak "jó napot kívánok" mondattal köszönjek, ha leugrok egy kiló kenyérért? Nem túlzás az már?
2016. ápr. 19. 20:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezen nincs olyan ember, aki fennakadna. Ha igen, akkor kész vicc ez a világ!
2016. ápr. 19. 21:00
 5/8 A kérdező kommentje:
10 embert biztosan tudok sorolni a környezetemben, ha agyalok kicsit, lehet többet is.
2016. ápr. 19. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
(1. vagyok) nálunk az iskolában a tanárok akadtak fent ezen mindig, ha valaki csak simán "jó napot"-ot köszönt, azóta én sem találkoztam olyannal, akit ez zavarna.
2016. ápr. 19. 21:05
 7/8 A kérdező kommentje:

Iskolában más. Nálunk ált.suliban volt ez gond, de már gimibe se okozott bajt a sima jó napot.

Egy tök átlagos, lényegében semmivel felettem nem álló ember ne várja el tőlem a kívánok szót, ha közben ő egy helót nyög vissza....

2016. ápr. 19. 21:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert bunkók. Komolyan irigylem azokat, akiknek az a baja, hogy nem csókolommal köszönök, vagy hogy nem teszem oda a "kívánok"-ot a "jó napot" után.
2016. ápr. 19. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!