Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A 40-45 körüli MILF-ek miért...

A 40-45 körüli MILF-ek miért lesznek ideges ha csókolomot köszönök?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, de olyan furán néznek rám, mintha nem örülnének neki. Mit köszönjek helyette?
2016. ápr. 19. 10:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Jó napot kívánok.

Egyébként biztos azért sértődnek be, mert hallják, hogy gondolatban MILF-nek hívod őket.

2016. ápr. 19. 10:33
 2/17 anonim ***** válasza:
35%

Szokás szerint max kisiskolások szoktak csókolomozni felnőtteknek vagy pedig idősebb 60+ hölgyeket szoktak csókolommal köszönteni. A nők amúgy is kényesek a korukra, főleg, hogy negyven után ténylegesen látványosan csökken a szépsége az embereknek és ha ilyet mondasz nekik azzal lényegében lenagyizod őket.

Ha másban nem egyeztek meg (felajánlja a tegezést) akkor a Jó napot kívánok biztosan jó.

2016. ápr. 19. 10:34
 3/17 anonim ***** válasza:
71%
Én hatvan felettieknek szóltam, a 40-45 pont kritikus időszak, nem csoda, ha zavarja ha így hívod.
2016. ápr. 19. 10:35
 4/17 anonim ***** válasza:
szóltam=szoktam
2016. ápr. 19. 10:35
 5/17 anonim ***** válasza:
54%
Mindig tegezem őket, mert ha úgy adódik, hogy megtudom a korukat fb-ról vagy más forrásból, ahol rögtön reagálhatok, akkor bejátszhatom, hogy sokkal fiatalabbnak néztem őket és az eddig tapasztalatok alapján ez egy remek kezdés;)
2016. ápr. 19. 10:38
 6/17 anonim ***** válasza:
75%

Mert csókolomozni a gyerekek szoktak, te idióta.

25 évesen kicsit már kinőttél ebből és (jogosan) azt hiszik, hogy gúnyolódsz velük.

2016. ápr. 19. 10:54
 7/17 anonim ***** válasza:
92%
Akkor már inkább kézcsók, jó napot, szia, akármi. Sima csókolom, az valahol a bölcsistől a kisiskolásig működik.
2016. ápr. 19. 11:02
 8/17 anonim ***** válasza:
Mennyire kell fogyatékosnak lemni, hogy 12-14 éves korod felett csókolomozol? Szerintem ez kamukérdés.
2016. ápr. 19. 12:03
 9/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is akkor már inkább 'kézcsókom' vagy egy egyszerű 'jó napot'.

Csókolommal köszönni a kisgyerekek szoktak az időseknek.

2016. ápr. 19. 12:28
 10/17 anonim ***** válasza:
88%
Férfiak nőknek tiszteletből köszönnek csókollommal, nem csak a gyerekek. Szerintem pedig kifejezetten szép gesztus ha nem vagyunk tegezésben. Pl. 60 körüli tanárom is így köszön nekem és kifejezetten jól esik. Akiknek nem esik jól, azoknak szerintem azért, mert tegezést várnának. Más okból, jó napot helyett mondjuk, nem látom okát, hogy miért lenne sértő
2016. ápr. 19. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!