Mit csinálnátok ha lenne pénzetek, időtök, de barátaitok nem?
Mindenki csak pénzért barátkozott velem, egyetlen igazi barátom sem volt soha. Ennek részleteibe nem szeretnék belemenni, mert lényegtelen, már elfogadtam, hogy ez így van, nem is akarok már barátokat. Bizonyára valami gond lehet velem, hogy csak egy kétlábonjáró pénztárcát látnak bennem az emberek, de nem tudom az okát, és nem is szeretnék több energiát fektetni abba, hogy kiderítsem.
Nem vagyok magányos, sem depressziós, nem unatkozom sosem, és nem az időt akarom elütni, hanem valami értelmes kikapcsolódási lehetőséget keresek.
Járok edzeni, úszni, egész életemben tanultam, idén azt nem akarok. Szeretek egyedül lenni, de mostanában hiányzik valami kis szórakozás. Szüleim, rokonaim meghaltak, párkapcsolatom nincs, nem is lesz. A korábbiak is mind csak pénzért voltak velem, az utolsó sok pénzt lopott tőlem, ami nagyon megviselt érzelmileg, mert elhittem, hogy ő tényleg szeret. Évek teltek el azóta, és csak megerősödött bennem az érzés, hogy többé senki nem kell. El is zárkózom minden ilyesfajta közeledéstől.
Van esetleg valami ötletetek, hogy mihez kezdhetnék? Utazgatni egyedül nem szeretek, fizetett társaság meg nem érdekel. Alkoholt nem iszom, sajnos ez is leszűkíti a lehetőségeket.
Köszönöm ha válaszolsz!
Tudom, hogy a legtöbb embernek épp ellenkező a problémája mint az enyém, és nyilván mindenki a sajátját látja a legrosszabbnak. Ezért kérlek, ne menjünk bele felesleges körökbe ezt illetően!
Résztvennék különféle workshopok-on, nemrég barista képzést végeztem, azt csak ajánlani tudom, eljárnék nekem tetsző előadásokra, konferenciákra, szakmai rendezvényekre. Nekem ezek jutottak elsőre eszembe.
Felénk mostanában lettek igazán felkapottak az olyan beülős helyek, ahol élőzene van, mellette bizonyos napokon kvíz és társasjáték estek. Ezeket is tudnám ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!