Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csinálnátok, ha egy jobb...

Mit csinálnátok, ha egy jobb ismerősötök, nem feltétlenül barátotok, elhívna egy buliba, ahol valószínűleg senki mást nem ismersz?

Figyelt kérdés

Elmennétek a helyemben?

Jólesne most egy kis társasági felfrissülés meg új emberek, de kicsit félek, hogy egyedül lennék és nem örülnének nekem.

2024. febr. 14. 23:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igazából attól függene a dolog, hogy éppen van kedvem menni, vagy sem. Ha sem, akkor valami ürüggyel nemet mondanék, és le van zárva a téma.
2024. febr. 14. 23:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer voltam ilyen bulin, nem sült el jól, hamar el is jöttem. Viszont én nagyon gátlásos vagyok, nehezen ismerkedem, nem érzem jól magam ismeretlenek között. Ha te nyitottabb vagy és könnyebben barátkozol, egy próbát megér, legfeljebb nem maradsz sokáig.
2024. febr. 15. 07:05
 3/6 Shaddark ***** válasza:

Én elmennék ha lenne kedvem, aztán vagy jól sikerül vagy nem.

A párkeresés is ilyen, ha sose mozdul ki valaki örökre magányos marad.

Aztán vagy összejön vagy nem, az nem érdekel hogy örülnek-e nekem, az viszont igen, hogy jól érzem-e magam köztük.

Gondolom nem csukják rátok az ajtót, hogy reggel ötig senki sehova...

Ha nem tetszik hazamész.

2024. febr. 15. 09:48
 4/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Én is hajlamos vagyok introvertált és magányos lenni, de tudom, hogy ki kell lépnem a komfortzónámból... ez lehet jó lehetőség lenne.

2024. febr. 15. 14:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Tuti nem mennék.
2024. febr. 15. 17:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Attól függ. A városban van a buli, ahol, ha rájövök, hogy mégsem tetszik, akkor felülök az éjszakaira és hazamegyek? Nyilván mennék.

Kívül eső helyiszínre, ahol nem jár 0-24 tömegközlekedés, már kétszer is meggondolom, megyek-e, ha nem ismerek sok embert, mert ugye nem lehet csak úgy lelépni. Ha nálad is ez van, én megbeszélném egy közelben élő baráttal, hogy ha szar lesz a buli, akkor hívom, hogy jöjjön értem, vagy, ha vállalod, hogy nem iszol, akkor mehetsz kocsival te is.

2024. febr. 16. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!