Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha van egy állás, amit 2-3...

Ha van egy állás, amit 2-3 havonta meghirdetnek és mondják, hogy végre sikerült szerezni vkit, akkor melyik a valószínűbb? Senki nem jelentkezik vagy mindenki lelécel próbaidő alatt?

Figyelt kérdés

2020. máj. 28. 23:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Megválaszoltad a saját kérdésedet. Ha azt mondják, hogy sikerült szerezni valakit, majd 2-3 hónap múlva újra meghirdetik ugyanazt az állást az azt jelenti, hogy lelécelt próbaidő alatt.
2020. máj. 28. 23:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Vagy ők küldik el mindig a próbaidő végén, direktbe cserélhető az embereket. Mert mondjuk valami extra támogatás jár a próbaidősökre.
2020. máj. 28. 23:20
 3/11 anonim ***** válasza:
cserélhető=cserélgetve
2020. máj. 28. 23:20
 4/11 anonim ***** válasza:
2/3: Ezzel mondjuk még nem találkoztam. Elküldik akkor is, ha bevált, és nagyon jól végzi már a munkáját? Ennyire gusztustalan húzásokra is képesek már a cégek?
2020. máj. 28. 23:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Testvér, hagyd az ilyen cégeket. Nem éri meg. Légyszíves, lépj túl rajta. Ennél többre vagy képes.
2020. máj. 28. 23:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Ha ők küldenék el, akkor gondolom nem örülnének neki, hogy jön vki.
2020. máj. 28. 23:41
 7/11 anonim ***** válasza:
6: Mondani azt mondanak, amit akarnak. Nekem is mondták már vendéglátóipari egységben (fél éves szerződést ajánlva), hogy bazira örülnek, hogy jelentkeztem, mert úgy kell nekik a plusz ember, mint egy falat kenyér, majd rá másfél hónapra lazán kirúgtak, avval az indokkal, hogy vége a forgalmas szezonnak, nincs tovább extra emberre szükségük.
2020. máj. 29. 00:03
 8/11 anonim ***** válasza:

7-es:

Őszinte részvétem. Teljes tisztelettel. Remélem azután jobb helyet találtál!

Üdv, egy volt vendéglátós.

2020. máj. 29. 00:09
 9/11 anonim ***** válasza:

A cégek gyomorforgató húzásokra képesek. Bármelyik.

Nálunk Békés megyében is tele vannak az álláslisták ilyen 2-3 havonta feltűnedező álláshirdetővel. Évek óta hirdet. Tehát, vagy olyan szar az egész cég, hogy minden jelentkező lelép, vagy ők rugdossák ki, hogy felvegyék utána a támogatást. De hallottam már olyanról is, hogy ezek pénzt kapnak érte, ha hirdetnek.

Bárhogy is van, mindenképpen gáz!!

Az ilyen cégeket messzire kerülni kell, eszedbe se jusson rá jelentkezni.

2020. máj. 29. 07:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Ahova én jelentkeznék, ott mindig más dátummal van határozott idejű szerződés. Tehát szülési hullám van az osztályon 😃
2020. máj. 29. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!