Ha van egy állás, amit 2-3 havonta meghirdetnek és mondják, hogy végre sikerült szerezni vkit, akkor melyik a valószínűbb? Senki nem jelentkezik vagy mindenki lelécel próbaidő alatt?
Figyelt kérdés
2020. máj. 28. 23:03
1/11 anonim válasza:
Megválaszoltad a saját kérdésedet. Ha azt mondják, hogy sikerült szerezni valakit, majd 2-3 hónap múlva újra meghirdetik ugyanazt az állást az azt jelenti, hogy lelécelt próbaidő alatt.
2/11 anonim válasza:
Vagy ők küldik el mindig a próbaidő végén, direktbe cserélhető az embereket. Mert mondjuk valami extra támogatás jár a próbaidősökre.
4/11 anonim válasza:
2/3: Ezzel mondjuk még nem találkoztam. Elküldik akkor is, ha bevált, és nagyon jól végzi már a munkáját? Ennyire gusztustalan húzásokra is képesek már a cégek?
5/11 anonim válasza:
Testvér, hagyd az ilyen cégeket. Nem éri meg. Légyszíves, lépj túl rajta. Ennél többre vagy képes.
6/11 A kérdező kommentje:
Ha ők küldenék el, akkor gondolom nem örülnének neki, hogy jön vki.
2020. máj. 28. 23:41
7/11 anonim válasza:
6: Mondani azt mondanak, amit akarnak. Nekem is mondták már vendéglátóipari egységben (fél éves szerződést ajánlva), hogy bazira örülnek, hogy jelentkeztem, mert úgy kell nekik a plusz ember, mint egy falat kenyér, majd rá másfél hónapra lazán kirúgtak, avval az indokkal, hogy vége a forgalmas szezonnak, nincs tovább extra emberre szükségük.
8/11 anonim válasza:
7-es:
Őszinte részvétem. Teljes tisztelettel. Remélem azután jobb helyet találtál!
Üdv, egy volt vendéglátós.
9/11 anonim válasza:
A cégek gyomorforgató húzásokra képesek. Bármelyik.
Nálunk Békés megyében is tele vannak az álláslisták ilyen 2-3 havonta feltűnedező álláshirdetővel. Évek óta hirdet. Tehát, vagy olyan szar az egész cég, hogy minden jelentkező lelép, vagy ők rugdossák ki, hogy felvegyék utána a támogatást. De hallottam már olyanról is, hogy ezek pénzt kapnak érte, ha hirdetnek.
Bárhogy is van, mindenképpen gáz!!
Az ilyen cégeket messzire kerülni kell, eszedbe se jusson rá jelentkezni.
10/11 anonim válasza:
Ahova én jelentkeznék, ott mindig más dátummal van határozott idejű szerződés. Tehát szülési hullám van az osztályon 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!