Próbaidő alatti felmondás után haza mehetek?
Helló.
Pénteken közölte a főnökkel, hogy lépnék de csak a szokásos majd megbeszeljük szöveg jött. Ha holnap megint oda megyek mielőtt még átöltöznék, mert délutános lennék akkor lenne rá esély, hogy elengedne és hazamehetek vagy le kell dolgoznom a napot? Mert mondtam is neki, hogy kaptam jobb állás ajánlatot és mennék minnél hamarabb, így remélem elenged majd. 23L nagyon stresszes a hely és maga a munka se jön be nekem ezért is mennek el.
be se kell menned
most megírod az emailt, elküldöd a főnöknek meg a HRnek
a levélbe beleírod, hogy postázzák a papírjaidat a lakcímedre és hello
Penteken IRASBAN kellett volna ugyanezt kozolni a fonokkel, es akkor nem kellett volna egesz hetvegen ezen stresszelni hogy jajmilesz.
Probaido alatt barmelyik fel indoklas nelkul felmondhat, azonnali (ertsd: azonnali) hatallyal. Nem kenyszerithetnek arra hogy ott maradj akar csak 5 percig sem. Leadod amit le kell, a papirjaidat meg egy egyeztetett idopontban elviszed vagy elkuldik postan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!