Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért csesztet ezért a főnök,...

Miért csesztet ezért a főnök, lépjek le?

Figyelt kérdés

Lassan vége a próbaidőmnek.

Interjún főnök még azt mondta ne aggódjak ő lesz a mentorom, tőle megtanulhatok mindent meg segít.

Segít már amit tud. Mert kiderült amire felvett pozíció( ő is az lenne elvileg) nem is ért hozzá. Ezt így lassan hónapok alatt adagolta be nekem, hogy" hát én ezekhez amúgy nem értek azêrt kellesz te"

Nem is lenne ezzel baj,de mivel senki nem tud segíteni, betanítani és ha elrontok valamit akkor meg megy az ugatás,de ő meg ki se tudja javítani és úgy kell körbe telefonálnom a fél cêget épp ki tud segíteni, mert vagy nem ért hozzá, vagy szabin van, vagy nem ér rá stb.

Segítene valaki annyiban, hogyan tudnék koncentrálni jobban? Füzetbe már elkezdtem felírni sok mindennek a menetét meg amiket eddig elrontottam hogy legközelebb ne rontsam el, de megint rontottam tök mást mint eddig pedig előtte egy kollegával le ellenőriztük akkor azt mondta jó lesz úgy na most kiderült nem.

Gondolkozok inkább hagyjam ott ne legyek teher, mert amúgy szeretem csinálni csak félek.

Kirúgni nem akar, mert mondta hogy segítség vagyok csak figyeljek jobban.

2020. máj. 4. 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A főnöknek nem feltétlenül kell jobban értenie egy területhez mint a beosztottja, mert akkor jó eséllyel állandóan kijavítaná/elnyomná és nem tudna a dolgozó megfelelően fejlődni. Azonban, ha a főni egyáltalán nem ért hozzá az már gáz. Voltam ilyen helyzetben, én mindent lejegyzeteltem az elejétől fogva és igyekeztem minnél több emberrel kapcsolatba kerülni, megérdeklődni, hogy minek mi a menete, mit hogy kell csinálni és kitől miben lehet segítséget kérni. Ehhez azonban egy erős belső motiváció is kell, ha nem annyira érdekel amit csinálsz, akkor úgy elég nehezen fog menni, ha még mentorod. Ha tényleg szereted a munkádat, akkor legyél nagyon kezdeményező, keresd a környezeted és tudj meg minnél több infót, jegyzetelj le mindent ami fontos. Hibázni lehet és fogsz is még (emberi dolog, mindenki hibázik), csak arra vigyázz, hogy olyan ne kövess el amit egyszer már megtettél. Ha nem vagy biztos valamiben, akkor ne csak egy kollégádat kérdezd meg, hogy jól van-e az úgy, hanem a főnöködet is, hogy ne csak rád háruljon a teljes felelősség. Közöld vele, hogy nem vagy tisztában teljesen xy dologgal és a segítségét kéred a döntésben, mert nem szeretnél hibázni. Ha közösen oldotok meg valamit így, akkor Ő is fejlődni fog.
2020. máj. 4. 15:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, lemaradt a "...fog menni, ha még mentorod SINCS."
2020. máj. 4. 15:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt tanácsolom, hogy maradj a cégnél. Az első válaszoló nagyon jó tanácsokat adott. Igyekezz ezeket betartani és valóban: kérdezz, érdeklődj, kérj tanácsot. Arra azért ügyelj, hogy ne minden apróságért kérj tanácsot, hanem használd az agyadat. Jól teszed, ha jegyzeteket készítesz, amiket otthon pár perc alatt még át is nézhetsz. Ne keseredj el minden apró kis ballépésen.
2020. máj. 4. 16:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Mit kell csinalnod? Hatha tudunk benne segiteni. :)
2020. máj. 4. 16:46
 5/7 A kérdező kommentje:

Maximum privátba írnám le, mert nem egy közkedvelt szakma.

Ő mondta, hogy nem ért hozzá csak nem tudom tényleg így van-e vagy csak azt akarja hogy én csináljam. Amit megcsinálok csak ha elrontom ( segítséget kérek kollégáktól ők azt mondják jó) de aztán vissza jön, hogy xar...

2020. máj. 4. 16:49
 6/7 A kérdező kommentje:

Ja, és nincs mentorom.

Magyarul olyan mintha adnának alám egy autót, úgy h jogsim aztán " mennyé"

2020. máj. 4. 16:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Meg azért se írnám le ide, mert remélem nem gyakorizik a főni, de na... Kirúgás veszélye kisebb :D
2020. máj. 4. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!