Mit tegyek, ha egy unalmas nagy senki vagyok? Semmi maradandót nem alkottam és valószínű nem is fogok. Nem vagyok híres ember, de szeretnék hagyni valamit az utókorra.
Rengeteg ember él a földön, és csak nagyon kevésnek sikerül maradandót alkotnia, meg hogy a nevét ismerjék, fennmaradjon stb.
Ha bármit alkotsz, próbálj ne arra koncentrálni, hogy most ez legyen a következő műalkotás, amit a világ ismer stb., mert így lehet túl nagy dologra vállalkozol, és ez elkedvetlenít, elbátortalanít stb.
Figyelj arra, hogy élvezd az alkotás folyamatát. Ha te élvezed, lehet ez majd a végeredmenyen is látszik, és mások is élvezik majd.
De most neked mit jelentene ha mint Mozartra gondol vki x ezer km ről az x edik évből?
Mire mennél vele?
Marilyn Monroe magányos nő volt..
Süss egy tortát.
Nem maradandó,de alkottál.
Aki megeszi értékelni fogja.
Gondolataidat, meglátásaidat leírhatod, magánkiadásban kiadhatod. Ekkor már pár példány azonnal elmegy kötelező jelleggel könyvtáraknak pl.
Lesznek majd emberek körülötted, akik számára érdekes lehetsz. Valószínűleg túl fiatal vagy és pillanatnyi kétségbeesés miatt érzel így.
Egyébként elég érdekes, nekem is ilyenkor szoktak hasonló gondolataim lenni, mindig Szilveszterkor, mármint a "mit hagyok magam után" c. gondolatokat értve.
Szép ez a törekvés.
De mit teszel érte?
Megtaláltad már a szuperképességedet? A tehetségedet? Fejleszted azt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!