Mit tegyek, ha egy unalmas nagy senki vagyok? Semmi maradandót nem alkottam és valószínű nem is fogok. Nem vagyok híres ember, de szeretnék hagyni valamit az utókorra.
re#31 -nem sikerült felfognod a 30-as "A vad tigris dallamára" üzenetét. Az lenne a lényeg: tisztességes ember legyél, az akarj lenni. A többi majd adódik. Amihez van tehetséged, és kitartó szorgalmad, az így a lehető legjobb lesz -hiába erőlködünk itt, ezen múlik majd.
"Nemes legyen az ember, segítőkész és jó." - Goethe
jo kerdest dobtal fel sokakat meggondolkoztat..
nehany poenos otletet dobok a perselybe
legyel rendőr pedagogus járd be az országot... erj el mindent ami becsuletesen elérhető... ird meg eletrajzod es fontosabb tapasztalataid...
neha szörnyülködj a katasztrofákon es vedd a termeszetet lepd meg szeretteidet apro figyelmessegekkel... utazz csinalj bakancs listat...menj el képviselőnek ahol éppen bénáznak es csináltass plakatot példaképeiddel...eld tul a 80 as eveidet... ja es ird ki kire kell majd emlekezni mint eletmuvesz...
mindez en nem lehetek ezeket csak angyalok vallalhatjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!