Mit tegyek, ha egy unalmas nagy senki vagyok? Semmi maradandót nem alkottam és valószínű nem is fogok. Nem vagyok híres ember, de szeretnék hagyni valamit az utókorra.
Figyelt kérdés
Ki vagyok én Mozarthoz, vagy Shakespeare-hez képest, vagy Bill Gateshez, Mark Zuckerberg ? Hozzájuk képest kis pondró vagyok. Az Ő nevük megmarad az utókornak, mindenki ismeri és tiszteli őket. Aki nem ismeri őket, az valószínű barlangban él. Az én nevemmel mi lesz ? Enyészeté lesz és elveszik az emlékem, semmit nem tettem le az asztalra. Nem vagyok se nem híres festő, se híres zeneszerző, se világsztár focista.... Semmilyen értéket nem adok a világnak, csak szívom el a levegőt.2020. dec. 31. 19:34
21/43 A kérdező kommentje:
20: Haha, valakinek leesett a tantusz! 😆😆😂😂
Ilyen nagy böszmeséget még ország nem csinált, amit mi csináltunk !
2020. dec. 31. 20:23
22/43 anonim válasza:
"Az a baj, hogy Mozartokkal, meg meg Széchenyikkel nem tudok versenyezni."
Nem is kell.
Neked először fel kell építeni magadat.
Fel kell építeni mindazt, ami érték, és ami különlegessé tesz.
Majd meg kell mutatnod a világnak.
Kitartónak lenned, és tovább fejlődnöd.
És utána jöhet a hírnév.
23/43 A kérdező kommentje:
Majd beleőrültem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mintha kormányoztunk volna !! Kérdezi anyám megjavult az egeszégügyi rendszer fiam? Mondom egy lóósz@rt mama !!!!!
2020. dec. 31. 20:24
24/43 anonim válasza:
Segíts a rászorulókon, adj enni, vagy amire nincs szükséged, ruha, használati tárgyakat szintén adhatnál olyan családok számára, akik hasznát vehetnék, főleg ha nem is használod. Az ő Szemükben lehetsz hős. Lehet menni önkéntes munkákra. Gyűjts szemetet és tedd jobbá a földet. Stb. Aki akar hasznosat és maradandót az tud is, a lehetőségek majdhogynem korlátlanok. Csökkentheted az ökológiai lábnyomodat is, ültess fát, stb :)
25/43 A kérdező kommentje:
Jó, trollkodtam picit most, de az alapkérdésem komoly :D
2020. dec. 31. 20:26
26/43 anonim válasza:
Te nem hasznos akarsz lenni, hanem híres 😁
27/43 A kérdező kommentje:
A legjobb, ha mindkettő lehetek, hasznos és híres is.
2020. dec. 31. 20:31
28/43 anonim válasza:
26,Végül is a hasznos nagyobb értéket képvisel,és híresnek lenni nem lehet a zacskós levegővel,de valamelyest mértékben igazad van,
29/43 A kérdező kommentje:
Én ilyen komplex emberke akarok lenni.
2020. dec. 31. 20:34
30/43 jácint78 válasza:
Helló ha van laptopod rengeteg kreativ alkotást felfedezést tehetsz ja és gyujts barátokat barátnöket és élvezd h fiatal és nagyra vágyó vagy ikigait olvasd át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!