Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha egy unalmas...

Mit tegyek, ha egy unalmas nagy senki vagyok? Semmi maradandót nem alkottam és valószínű nem is fogok. Nem vagyok híres ember, de szeretnék hagyni valamit az utókorra.

Figyelt kérdés
Ki vagyok én Mozarthoz, vagy Shakespeare-hez képest, vagy Bill Gateshez, Mark Zuckerberg ? Hozzájuk képest kis pondró vagyok. Az Ő nevük megmarad az utókornak, mindenki ismeri és tiszteli őket. Aki nem ismeri őket, az valószínű barlangban él. Az én nevemmel mi lesz ? Enyészeté lesz és elveszik az emlékem, semmit nem tettem le az asztalra. Nem vagyok se nem híres festő, se híres zeneszerző, se világsztár focista.... Semmilyen értéket nem adok a világnak, csak szívom el a levegőt.

2020. dec. 31. 19:34
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Szeretnék valami jót tenni. Hogy jobb hellyé tegyem ezt a világot. Vagy valami értékeset csinálni.
2020. dec. 31. 20:03
 12/43 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy Mozartokkal, meg meg Széchenyikkel nem tudok versenyezni.
2020. dec. 31. 20:08
 13/43 anonim ***** válasza:

Itt az újév, új kezdet. Elkezdhetsz dolgozni.

Olyanokhoz hasonlítod magad, akiknek 10-20 éve vannak az adott szakmában és a top 1%ba küzdötték fel magukat.

2020. dec. 31. 20:08
 14/43 A kérdező kommentje:
Ha nem is egy Petőfi, de azért a szűk körömben jó lenne valami jelentőset alkotni.
2020. dec. 31. 20:10
 15/43 A kérdező kommentje:
Én megváltom Magyarországot !!
2020. dec. 31. 20:16
 16/43 anonim ***** válasza:

Oké, alapkérdés akkor: mit csinálsz most? Milyen munkát végzel, hogy töltöd a szabadidőd illetve mi az ami értéknek számít neked?

Mondhatjuk mi neked, hogy menj el öregek otthonába önkéntesnek vagy általános iskolai tanítónak, ha az elméleti fizikában teljesedsz ki és utálod az embereket ¯\_(ツ)_/¯

2020. dec. 31. 20:17
 17/43 A kérdező kommentje:
Amilyen vagyok, az jó ennek az országnak.
2020. dec. 31. 20:19
 18/43 anonim ***** válasza:
Legyél hasznos a családod, a környezeted számára.
2020. dec. 31. 20:20
 19/43 A kérdező kommentje:
Egy ideig szentül meg voltam győzödve, hogy pap leszek, szentül meg voltam győzödve. Elsőáldozó voltam, bérmálkoztam is egy darabig..
2020. dec. 31. 20:20
 20/43 anonim ***** válasza:
51%
El lehet hagyni ezt a k*rva országot, itt lehet hagyni! Lehet menni!
2020. dec. 31. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!