Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csinálnátok a helyemben?

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Szoval holnap indulnank 5 napos osztalykirandulasra horvatorszagba. Ez eleg fontos lenne, mivel 8adikos vagyok es az osztalyfonok nem szervezett rendes ottalvos kirandulast tehat ez lenne a 8 ev lezarasa. Viszont en elkaptam egy eleg szar nathat(mellesleg ma jottem haza olaszbol, ahol furodtem a tengerben..) Este kb semmit nem aludtam mert nem kaptam levegot. Ma a 2 oras repulouton egy egesz wcpapir tekercset elhasznaltam zsepinek... Nem tudom hogy mikor gyogyulok ki ebbol, de most igy 7kor talan mar jobban vagyon. Ebben a pillanatban sem kapok levegot rendesen, de naaagyon nem akarok errol lemaradni, hiszen mar honapok ota varjuk. Ti elmennetek a helyemben?? Vagy tudtok valamit amivel feltuningolhatom magam egy fel delutan alatt?
2022. máj. 29. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Te telefonod is megfigyelésre kerül, ahogy az enyém is. :)
2022. máj. 29. 19:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Ilyen állapotban ne menj el.

Egyébként is csak három napot töltenétek ott érdemben, mert tízórás utazás vezet oda jobb esetben...

2022. máj. 29. 19:12
 3/8 anonim ***** válasza:
36%

Én elmennék. Osztálykirándulás első napján árkot ugrottunk hülyeségből, és végül a bokámból letört egy kis darab ami mondanom sem kell mennyire fájt. De hála a jó társaságnak, így is nagyon jól éreztem magam az elkövetkező 2 napban, és örülök hogy nem mentem haza :)

Ha tudsz, vigyél olyan kulacsot ami melegen tartja ami benne van, és tegyél bele forró teát, rengeteg mézzel. A légzéskönnyítő kenőcsök rengeteget tudnak segíteni. Fektess be egy halom nedves törlőkendőre, ha azzal fújod az orrod, a zsebkendő nem fogja kikezdeni a bőröd az orrod alatt. Egy kistáskába Coldrex/neo citran, hurutoldó cukorkák, kis üvegbe méz, plusz egy nagy marék teafilter. Iszonyat fáradékony leszel, úgyhogy ha úgy érzed álmos vagy, nyugodtan feküdj le akkor is ha csak fél-egy óra szabadidőt kaptok (állíts be ébresztőt). Az is segít ha csak lefekszel, becsukod a szemed, és pihensz.

2022. máj. 29. 19:23
 4/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ne menj el. mindenki csak arra fog emlékezni, hogy laposan összefertőzted az osztályt.
2022. máj. 29. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
3 a nedves törlőkendők is kimarják a bőrt, egyébként ilyen mozgó patikaként utazni eleve ciki (és gusztustalan, ha taknya-nyála összefolyik).
2022. máj. 29. 19:30
 6/8 anonim ***** válasza:
40%
Nekem nem szokta, azért írtam. Ha rendesen fújja az orrát akkor max a zsepi látszik, szóval nem mondanám gusztustalannak. Most egy külföldi útról maradjon le, amit hónapok óta várt, azért mert valami "ciki"? Egyáltalán miért lenne az? És aki gyógyíthatatlan beteg, az is ciki? Hagyjuk már.
2022. máj. 29. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne menj el. Ha beteg vagy, amúgysem tudnád élvezni a kirándulàst. Fulladozni, orrot fújni meg másokat elfertőzni mi értelme elmenni? Covid-tesztet csináltattál? És ha covidos vagy, nem megfázás, akkor napokra/hetekre karanténba küldenéd az osztályt? 8.-ban a gyerek már 14-15 éves, lehetne kicsit több eszed.
2022. máj. 29. 20:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Imádom ezeket a válaszokat. Nektek megvan, hogy rengetegen mennek sokkal rosszabb állapotban dolgozni? De egy külföldi utat mondjon le, egy NÁTHA miatt. Hát ez kész 😂
2022. máj. 29. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!