Mit csinálnátok a helyemben?
Természetesen a saját érzéseid a fontosak.
Ha a párodnak is jó vagy így, akkor semmi gond.
Szerintem ez csak üldözési mánia! A smink nélküliség, összekötött haj mindig normális, egy farmer, póló összeállítástól senki nem néz fiúnak.
Ahhoz, hogy fiúnak nézzenek a mozgásod, gesztus készleted, viselkedésed is olyannak kellene lennie. Én szívesen kiteszem az ikreket, de már tőlem is kérdezték meg, hogy ez -e a női wc, teljesen ártatlan kérdés.
nem akarok bunkó lenni, de szerintem ez ilyen special snowflake életérzés kis üldözési mániával vegyítve... szintén huszonéves L, és változatos okokból szoktam az öcsém pontos másának öltözni (de nagyrészt azért, mert ő még otthon lakik, én igazából már nem, és ha megyek meglátogatni anyáékat, nem nagyon viszek saját ruhákat, egy méretet hordunk kb).
senki le se szrja. legutóbb asszem három éve sikerült egy franciaországi szállásadónkat meglepni, mert ugye a foglalásban három felnőtt, egy gyerek állt (öcsém akkor még kiskorú), és aznap éppen lusta voltam kinézni valahogy, tehát kiszállt az autóból az apa, az anya, eddig minden rendben, majd egy fiatal fiú, majd egy másik, kicsit hosszabb hajjal és kék helyett piros szemüvegben. gyorsan megbékélt a helyzettel ő is, csak nem jött ki a lefoglalt emberszám szegénynek :D
Hát az elég gáz, ha férfinek néznek, csak mert össze van fogva a hajad.
Én se sminkelem magam, össze van fogva a hajam, nem veszek fel minirucit meg testhezálló cuccokat, de utoljára 8 évesen néztek fiúnak 200 méterről, mert akkor csutka rövid volt a hajam.
,,Annak hogy én hogy érzem jól magam"
Ennek kéne fontosabbnak lennie .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!