Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csinálnátok a helyemben?

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Mi az osztályban csupán 8-an vagyunk (4 lány,4 fiú), ez a társaság 3 felé oszlik, van egy csaj, aki olya magának való(kicsit fura), aztán 2 fiú( velük én jóban vagyok, mert azért nem akkora a széthúzás, beszélgetünk minden nap, de nem az a baráti társaság), és mi 5-e (a 2 legjobb barátnőm, meg 2 fiú). Az a baj, hogy az 1-ik fiút ki nem állhatom(a mi baráti társaságunkból), de a másik 3 ember sem szíveli ( mert ő nem akar velünk lenni, mindig másik társaságra kényszerítti rá magát, de őket nem érdekli, csak úgy kínosan velük van, de ha akar valamit, mindjárt hozzánk jön) annyira, de azért nincsenek vele olyan roszba mint én (engem nagyon utál, és abból róbál hobbit csinálni, hogy az osztály előtt megaláz, nem hagyom, meg visszaszólok, és az osztály se nevet rajtam, nem gondolják vicesnek( a kiközösítés nem lehetőség), csak sok energiát szív el). Már kidobtuk volna őt a társaságból, csak az a baj, hogy idén vagyunk végzősök, és nem akarunk utolsó éven konfliktust. Meg a többiek túljószivűek, nem szólnak rá, ha elveti a súlykot(meg mint mondta általában engem idegesít), engem meg nem vesz komolyan, valamit mondok, akkor ieneket mond: Na ki szólalt meg? Ki kérdezett?...stb. Nagyon idegesít, mit tudok csinálni?

2021. nov. 20. 22:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha eddig nem tettetek semmit mert nem akartatok ezt azt amazt(kifogás).

Akkor kibírjátok ezt a fél évet már. Áprilisig kell csak bejárj.

2021. nov. 20. 22:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos bejössz neki :D, viccet félretéve, ha eddig is megvédted magad vele szemben és ennek ellenére folytatta, akkor húzd ki még ezt az iskolaévet és aztán felejtsd el.
2021. nov. 20. 22:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazából nem volt mindig ien, tavaly, amikor vissza mentünk online okataásról (nálunk máj vége volt akkor) azóta ien fura.
2021. nov. 20. 22:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem fura az, hogy, hogyan lehettek csak nyolcan egy osztályba..
2021. nov. 20. 22:57
 5/9 A kérdező kommentje:
4: nem tudom, alattunk 24-en vannak...ez egy örök rejtéj marad, 10-en kezdtök 1-ben, de 2-en elmentek 8éves gimibe
2021. nov. 20. 23:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Milyen suliba vagytok?
2021. nov. 20. 23:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem kerdeztetek a tanárt hogy ez miert lehet?
2021. nov. 20. 23:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudják, de amúgy a válasz nagyon egyszerű, szlovákiában vagyunk, és ebben az évben több szlovák, mint magyar született a városban , ezért mind szlovák sulib jár.
2021. nov. 20. 23:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Felvidéki vaaagy! Én is! :D
2021. nov. 20. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!