A helyemben mit csinálnátok a "legjobb barátotokkal"? Szerintetek megéri folytatni a kapcsolatunkat?
Amit tudni kell, hogy 21 évesek vagyunk, én egyedül élek a házamban, nem messze a legjobb barátnőméktől. Ő sajnos egy olyan személyiség, aki szeret középpontban lenni, mindig azt kell csinálni,amit ő szeretne. Néha nagyon csúnyán tud velem beszélni, sokat bánt ezzel, éreztem már régebb óta, hogy valami nem oké..
Nem olyan rég szerveztem egy csajbulit, ahova értelem szerűen csak lányokat hívtam meg... a legjobb barátnőm viszont az én bevonásom nélkül beszervezte a párját illetve a párjának még 3 munkatársát, akik számomra ismeretlen emberek. Ez is csak úgy derült ki, hogy véletlen elszólták magukat, én meg mondtam, hogy nem szeretném, mert még a saját páromat sem hívom meg a saját házamban tartandó csajbulira, akkor más párjának sincs ott a helye, főleg nem idegen embereknek. Ezen természetesen megsértődtek, a legjobb barátnőm kiosztott, és egy hétig nem beszéltünk. Ő keresett fel, hogy dumáljunk, természetesen próbálta úgy beállítani, hogy nekem kellene bocsánatot kérnem, de nem tettem meg. Pár napra rá beültünk egy étterembe beszélgetni, de teljesen közömbösen viselkedett velem, meg sem hatja, hogy esetleg kiléphetek az életéből.
Párom szerint csak kihasznált, mert nálam mindig lehetett bulit csinálni ingyen, minden nap ott volt munka utántól egész késő estig, és ez most megszűnt, így már én sem vagyok olyan érdekes..
szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!