A (z egyik) legjobb barátom néha be szokott rúgni, én viszont egy 0.3 literes Somersbyn kívül nem nagyon szoktam alkoholizálni (és azt is csak ritkán), tehát még soha nem rúgtam be. Ez hosszú távon befolyásolhatja a kapcsolatunkat? 15/F
Figyelt kérdés
2015. febr. 8. 15:52
2/3 anonim válasza:
Az rajtatok múlik.
Én legjobb barátnőm sem nagyon szokott inni,csak keveset pl 1 felest max. Én meg 4-5 is.Mondjuk én hozzá szoktam. De ez nem befolyásolja a kapcsolatunkat. Ha te eltudod magad engedni és tudsz vele józanul is remekül bulizni akkor nem kell innod. Viszont ha a buliban csak ülsz és nem táncolsz,nem viccelődsz akkor lehetnek gondok. De mint írtam ez rajtatok múlik!!!
3/3 anonim válasza:
Ha a barátságotok igazi, akkor nem. Ha pedig nem igazi, akkor ott egye meg a fene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!