A legjobb barátnőmmel teljesen más a temperamentumunk (kifejtve lent, nyugi nem annyira hosszú)?
Ő olyan, hogy max. 10 percig tud egy helyben lenni, akármilyen közös programunk van, állandóan menni kell valahová. Ha egymásnál alszunk már 8kor fent van, felébreszt és már ki is találta, hogy hova akar menni és gyorsan készüljek el mert indulunk...
Én meg az ellentéte vagyok, nekem tökéletes egy olyan program, hogy sétálunk, kiülünk valahova és órákon át beszélgetünk vagy megnézünk pár filmet, eszünk egy fagyit és nézzük az eget :D
Hogy lehet két ilyen ember legjobb barát?
A lényeg lemaradt :D
Szóval régebben tudtunk kompromisszumokat kötni(néha veszekedések árán) de mostanában meg egyáltalán nem. Mindig azt akarja, hogy az legyen amit ő éppen kitalált...és ha én nem szeretném, akkor vérig van sértődve. Mit tegyek?
De ő tényleg a legjobb barátom..oké, igazából csak volt(egyéb nagyobb veszekedések miatt), de jóban vagyunk! És szeretek vele lenni, szeretném, ha normális lenne!
Csak nem tudom, mit tegyek...amikor így megsértődik, hogyan reagáljak? Egyszer már megszakítottuk ezt a barátságot, először szabadnak éreztem magam, aztán meg egyre jobban hiányzott! Mikor kibékültünk akkor nagyon szerettem vele lenni, meg most is, csak hát sokszor csinál ilyen besértődős "mutatványokat", amiket egyre nehezebben viselek.
én is nyugis ráérős típus vagyok,de konkrétan vonzanak a temperamentumos,izgő mozgó,nagyszájú emberek :D
szóval olyanok társaságában nem szeretek lenni akik olyanok mint én :D
bár már kezdek változni,mert csak olyan emberekkel lógok akik totál ellentéte az én jellememnek :D
de ahogy észre vettem ők is szívesen lógnak velem,legyen szó lányokról vagy fiúkról :D
szóval én is csak azt tudom mondani,hogy az ellentétek vonzzák egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!