Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm "legjobb" barátja fiú, ami engem nagyon zavar, mit tegyek? Vagy inkább törődjem bele, hogy ne rontsam ezzel a kapcsolatunkat? (Hosszú)
Nos lényegében annyiról szól, hogy a barátnőmnek (17) a fiú osztálytársa (szerintem padtársa is) a "legjobb barátja". Ez engem nagyon zavar. Több veszekedés is volt már köztünk emiatt, de mindig abban maradtam, hogy annak érdekében, hogy el ne romoljon a kapcsolatunk inkább úgy tettem mint akit nem érdekel annyira.
De mára már egész nap beszélgetnek suliban és telefonon is amíg nem vagyok ott. Amikor ott vagyok a srác mindig otthagyja a barátnőmet. És mikor együtt vagyunk nem ír.
Természetesen megbízom a barátnőmben, minden beszélgetésüket megmutatja, és tudom, hogy soha nem csalna meg mert engem szeret (lehet, hogy naívan állok hozzá) , de nagyon zavar, hogy a srác már több utalást is tett rá, hogy a barátnőm bejön neki, mindig ilyen témánál próbál kikötni a srác.
A barátnőmet nem igazán érdkeli ő csak barátkozni akarna, de a srác mindenféleképpen többet akar, persze míg vagyok én nem tesz semmit.
És engem ez irritál, hogy a srác egyfolytában körülötte liheg , kivéve mikor együtt vagyunk. Bízom a barátnőmben, és szeretem is ezért nem kérem tőle, hogy szarja már le a srácot és ne beszélgessenek mert nagyon rosszul esik. de tudj, hogy szar érzés nekem és még sem hagyja abba vele a beszélgetést, mert számára csak "jelentéktelen".
Hát nem tudom mit higyjek
Ti mit tennétek a helyemben? vagy inkább ne tőrödjek ezzel ? Aggódnom kéne? Vélemény?
Kell egy kis vagányság ahhoz, hogy ezt a helyzetet stílusosan kezeld. Mikor látod, hogy a srác a barátnőddel beszélget menj oda hozzájuk, mondd a srácnak hogy ne menjen még, mert szeretnél beszélni vele. Előtte kicsit ölelgesd, csókold barátnődet, aztán kérdezz rá a srácra hogy tetszik-e neked a barátnőd, miről szoktak beszélgetni, ha mondja hogy ők csak lelki társak, akkor meg hogy "szóval te akkor nem a csajokat szereted". De ne fenyegetően, hanem inkább természetesen, nyugisan mond, hogy fontos neked a barátnőd biztonsága, nem szeretnéd, ha egy kattant teljesen belezúgna. Ha felkapja a vizet, akkor szelíden kérdezd meg tőle hogy hol van a nyugtatója, ha meg agresszív lesz, akkor mondd neki hogy bár kerülöd az erőszakot, de ha akarja megbeszélhetitek ezt négyszemközt is.
A lényeg, hogy urald úgy a helyzetet, hogy a Te viselkedésed legyen nyugodt férfias (amit a nők ösztönösen kedvelnek), és ő tűnjön gyáva, ideges srácnak.
Köszönöm az értelmes válaszokat. Kicsit beszélgettem a sráccal normális körülmények között, hogy legyenek barátok , de ha egy kicsivel is többet akar vagy többet képzel bele "megjárja" , nem fenyegető beszélgetésnek szántam. Na azóta nyugis minden tényleg nem tesz olyan utalásokat neki mint eddig.
A barátnőm kicsit zokon vette hogy beszelgettem vele de mar megnyugodott. Koszi mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!