Ti mit csinálnátok a helyemben?
nem akarsz hazudni, és beszélni se vele
az a legjobb ha megmondod neki kerek perec amit most leírtál
hogy nagyon rád akaszkodott és hogy ez neked sok, valószinüleg nagyon egyedül lehet azért függöt be téged
de sajnos átlépett egy szintet, több lehetőség és több féle viselkedés forma amit reagálhat ha ezt elmondod neki
a. megérti
b. megsértődik, bunkózik és ellenszenves lesz
c. annak értelmében milyen dilije van ez még várat magára, ha normálisabb normálisabb ha toltál őrült akkor meg a legroszabb ami csak kitellik tőle
de az legroszabb ha továbbra is adod alá a lovat hogy beszésl vele annyit amennyit ő szeretne, és nem mondod neki hogy ácsi
kérdésem az hogy milyen neműek és idősek vagytok, mert az azért soakt elárulhat az esetről
Szerintem eloszor dontsd el mit akarsz tole.
Szerintem ne jatsz vele mert lehet o komolyan gondolja. Legyel oszinte hogy neked nincs idod arra hogy allandoan vele chatelj. Mond meg hogy nem vagysz pasikra most inkabb sajat magaddal vagy elfoglalva es hogy remeled megerti ezt . Ne eroltess olyat amit te nem szertnel . Nem kell visdzairnkd neki mond meg hogy ne irjon mindig mert felzaklat minha valami mániákus irogato lenne es ez neked nem jon be egyaltaln hanem inkab ellok tole
Mindenkepp az igazat tudnia kell ez igy neked se jo es neki se.
Most mit szolnak te a helyeben ha neked bejone egy fiu es alig varnad h beszeljetek de o allandoan kitalal valamit h ne sertsen meg. Szerintem kiakadnal.
Szoval mind neki van baratod most es o nem szeretne ha vele beszelgetnel.
Hmmm. :)
Én az a típus vagyok, aki imád csetelni, és a barátságaim ápolásának szerves része, hogy napi szinten besélgessünk valamennyit. Értelemszerűen a barátnőim hasonló típusúak.
De van egy darab haverom, akivel tökre bírjuk egymást, és egy időben cseteltünk is, de neki, ahogy szokta mondani, iszonyúan fárasztó az online világ. Fáj a csuklója a gépeléstől, rosszkedve van, dolgozik, ilyenféle elfogadható érveket szoktam kapni, és nem bírom a számítógép előtt ülést, megbetegszem tőle féle vattafakkokat.
Általában találkozunk élőben is pár havonta, olyankor látom, hogy örül nekem, meg normálisan beszélgetünk.
Szóval próbáld meg elmondani a barátodnak, hogy neked nem jó e a fajta sűrű kommunikáció, aztán vagy megérti, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!